tugbacirtlik Merhaba, İstanbul DNA Lab. Genetik Hastalıkları Tanı Merkezinde fetal dna yaptırmayı düşünüyorum. Olumlu/olumsuz görüşleriniz varsa paylaşabilir misiniz? 🌸🌸
yarenurh tugbacirtlik ben yaptırdım gayet güzel ilgilenildi evime gelip kan aldılar 5 günde falan çıktı sonucum cinsiyeti size kesinlikle söylemiyolar doktorunuzdan öğreniyorsunuz onun dışında gayet ilgiliydiler bi sorun yaşamadım ben tavsiye ederim çoğu pahalı yere nazaran daha uygun fiyat veriyor
nevin34 tugbacirtlik benımde 5gunde cıktı .ıyı yanj gelp kan alıyor.sonucu maıl olark atyo mesjda gelyo.cnsyt doktra soylenyo
purpoles tugbacirtlik ben de memnun kaldım kanı çarşamba verdim sonraki çarşamba sonucu öğrendim. Burayı seçmemdeki sebep Allah korusun bi risk çıktığında amniyosentez masraflarını firma karşılıyor. Temsilci bana 17 bin diyip hemşire 17.500 çekmişti temsilciyi aradığımda hayır 17500 anlaşmışız öyle not almışım vs dedi uzatmadım bende ama garip bi duruma düşmüştüm çünkü sürekli farklı fiyat veriyorlar kendi bile unutmuş verdiği fiyatı
elif212028 Benimde 5 günde çıktı çalıştığım yere gelip kan aldılar çok ilgililer ve fiyatıda uygun ayrıca bir çok kromozom hastalığına bakılıyor