ece00008 Günaydınlar ☀️ kızlar 36+3 günlüğüm. iki üç gündür adet ağrısı gibi ağrılar çekiyorum ama sanki gün geçtikçe artıyor gibi. Ağrıya her zaman karın sertleşmesi eşlik etmiyor bazen sadece adet sancısı gibi. Ama bakıyorum düzenli değil ve mesela 10-15 dakika sürüyor hiç geçmeden. İki gün önce dr kontrolüm vardı olabilir sertleşme ve adet sancısı gibi ağrıların dedi. Nst de düzensiz sancılar vardı ama hani en yüksek değer 45 falan onun dışında sancı hep 20lerdeydi. Bu gece de sanki sürekli adet sancısı çektim hafif de olsa. Bu nedir gerçek sancı öncesi mi yoksa yalancı sancı mı lütfen beni aydınlatın uzun oldu k.bakmayın heyecanlıyım
gizemli00 ece00008 evet canım doğru gerçek sancı yürüyüş yap bol su tuket daha sonra soluna yat bebeğin hareketlerini gözlemle geçmiyorsa doktora git bence
ms_annisko ece00008 bence sancılarınız hafif hafif başlamış ama daha düzene girmemiş gibi. Başladı mı bitmeyen, arası kısalan ve şiddeti artan, dinlenmekle uzanmakla geçmeyen sancılar doğum sancıları oluyor ya da doğuma daha yakın oluyor diyeyim
yinemihilal ece00008 ben de şuan 36+3 falanım. Bende de aynı şekilde adet ağrısı vardı bi kaç kez uykumdan uyandırdı. Bir sonraki nstde düsenli sancı çıktı. Muhtemelen sancılarınız oturmayı bekliyodur, sancılar düzene oturmadan doğuö başlamıyo. Beş Defne tohumunu ezip balla yerseniz sancıları daha az hissedersiniz
ece00008 gizemli00 ya genelde gece artıyor gündüz İyiyiö iki gün önce de dr olabilir deyince şüpheye düştüm ne yapsam o zaman bugün bi gözlemleyeyim kendimi duruma göre gidiyim dr a
orhismommmmmm ece00008 acele edıyor galiba seninki. Bizim erkek sancı fln yok egzersiz yapmış mıydın bu Güne kadar
ece00008 orhismommmmmm egzersiz yapmadım hiç. Dr bu haftalarda normal adet sancısı gibi ağrılar olabilir doğum başlıyor demek değil demişti.
ece00008 gizemli00 sen kaç haftalıksın. İki gün önce dr böyle ağrılar olabilir dedi bu düğüm başlıyor demek değil demişti ama içimde hep bir şüphe işte
gizemli00 ece00008 ben daha 31+4 üm erken doğum riskim var ama ilki sezeryan olduğu için buda sezeryan olacak doktorum normal değil dedi ama bilmiyorum neden böyle oluyorum 🥺🥺
ece00008 gizemli00 benim o haftalarda da ara ara böyle ağrılarım ve karnımda sertleşmeler sık sık oluyordu o dönemler çok korkuyordum ama bu haftalara geldim bile hiç korkma
ece00008 ms_annisko benim öyle değil de daha çok hafif bir adet sancısı gibi ve düzenli değil. Bir de karnımda hep kasılma sertleşme olmuyor dediğiniz gibi galiba hemen aktif doğum sancısı olduğunu sanmıyorum ama yine de şüpheye düştüm
ms_annisko ece00008 artış olduğunu fark ederseniz yine bir kontrole gidersiniz haftanız yaklaşmış artık, Allah sağ salim kolaylıkla kucağınıza almayı nasip etsin
yinemihilal ece00008 defne tohumunu aktardan aldım ebe arkadaşımın tabaiyesiyle. Benim şuan üç gündür 3cmde devam ediyor açıklık
ece00008 yinemihilal bana henüz açıklık muayenesi yapılmadı cuma günü nst ye çağırdı dr bayram haftası ama sonuçlarını bana işetirler dedi bakalım cumaya kadar ne olur. Teşekkür ederim
dilarakadir0853 ece00008 bebisin doguma haziriyor canim kendini bunlar yalanci sancilar sancilarin hafiften baslayip siddeti artar ve duzenli olur belinden girer kasiklarina ve karnina yayilir.hatta makatinda baski agri hissedersin bu sancilar duzene girdigi zman da dogum basliyo demektir.
ece00008 dilarakadir0853 benim düzenli değil sadece devam eden adet sancısı tarzı ağrım var bir de yaklaşık üç haftadır pelvik kemiklerimde ağrı var. Heyecan yaptım bi an ama bence de galiba yalancı sancı çünkü hiçbir düzeni yok