Sonunda bende yazabildim bacılarım..Çok şükür bugün 19. Günümüzdeyiz.Bir oğlum vardı 8 yaşında şimdi de Bir kızım oldu.Rabbim isteyen herkese nasip etsin hayırlısıyla. 🤲🏼🌸
Gelelim hikayemize.İlk başta ben kendi tecrübemi paylaşmak istiyorum.Korkutmak istemem kimseyi yanlış anlaşılmasın lütfen.🥰
35 haftalıkken kontrole gittim ilki sezeryan olduğu için bu da sezeryan olacaktı ve doktorum bana gün vermişti normalde 37+5 haftalıktım ama 1 hafta önde gidiyorduk ve 38+5 olarak gözüktüğüm için doktorum bana bir tartih söyledi uygun mu sana dedi bende evet dedim ve günümü beklemeye başladım ama benim doktorum o hafta izinli oldugu için hiç kontrolüne gitmediğim bilmediğim bir doktor beni ameliyat edecekti. Neyse kabul ettim ve Ogün geldiğinde sabah yatışım yapıldı işlemler başlatıldı.Beni ameliyata aldılar.Belden uyuşturma yapılacak ilk iğne yapıldı ben uyuşmadım hissediyorum dedim anestezi doktoru bana diyor ki hani hafif hissedeceksin dokunmaları çekiştirmeleri falan ben anlamadım ilk başta sonra uyuşmadım deyince iğneyi çıkardı bir üst kısımdan tekrar uyuşturmaya başladı ve beni sedyeye yatırdı ama karnıma batikon sürüyorlar ben hissediyorum diyorum bunları hissedeceksin diyorlar en son doktorun bana ilk kesi attığını hissettim bağırdım o anda beni canlı canlı kesiyorsun dedim bunu hissedebilirsin dedi ikinci kesiyi attı onu da hissettim yapma dedim ağlamaya başladım ondan sonra genel anestezi verildi 3 e kadar saydım uyumuşum 🤦🏼♀️ Ama uyandığımda ağlayarak uyandım beni uyandırmaya çalışıyorlar 1 saattır ağlıyorsun niye ağladın dediler canlı canlı kestiniz dedim canım acıyor dedim bebeğim nerede durumu nasıl diye sordum çok şükür iyiydi sadece genel anestezi aldığım için 10 dk. solunum cihazına koymuşlar odaya geldim 2 gün hastanede kaldım 3. Günü eve çıktım çok şükür bebeğim iyi kontrollerimize gidip geliyoruz .Doğum yapacak annelerimizin şimdiden hayırlı doğumları olsun .Her iki meyveden de tattık çok şükür . Biraz uzun oldu kusur bakmayın 🙈🥰❤️❤️❤️