anneoluyorummm103 esraomer55 yeri geniş olduğu için sıkıntı olmaz diye biliyorum ama başınıza mı geldi
esraomer55 Evet 17+5 haftalıktı kalbi durmuştu, suni sancıyla doğum yaptırdılar doğduğunda kordonu boynuna dolanmıştı, doktorda şaşırdı bu haftalarda çok nadir olan birşeymi, neden olduğuna dairde net birşey söylemediler :(
metininprensesi Benim detaylıda iki defa dolanmıştı 21 haftalıktı doktorum bunun önemli olmadığını söylemişti çok üzüldüm başın sağ olsun bence başka nedenden dolayıdır
melceyce metininprensesi merhaba aynı durumu şuan da yaşamaktayım bende detaylıda öğrendim 2 tur dolanmış siz ne yaptınız nasıl gidiyor süreç kaç haftalık oldunuz sonradan düzeldi mi çok merak ettim
semraaaaaaa melceyce cnm içini ferah tut benim ilk çoçuğumda da iki tur kordon vardı boynunda bende detaylı da öğrenmiştim. 40. Haftada normal doğum yaptım çok şükür bebeğimin hiç bir sıkıntısı yoktu kızarıklık bile yoktu şimdi 4 yaşında
metininprensesi melceyce merhaba şuan 28 haftalık oldum doktor herhangi bir şey söylemedi sıkıntı olduguna dair zaten bebek hareketleri iyi o yüzden endişe etmeyin dedi doğum anında dolanma sorun olur onun dışında bu haftalarda çok önemli değil yani
tahamommy melceyce içinizi ferah tutun benimde bebeğim 2 tur kordonla doğdu sıkıntı olmadı şükür öncesinde hiç söylememişti bile doktorlar
melceyce semraaaaaaa Allah uzun ömür nasip etsin maşallah 🙏🙏🙏 çok teşekkür ederim cevapladiğınız için, detaylıda öğrendikten sonra kordon dolanmasını 40.hafayya kadar devam mı etti hiç o kordondan kurtulmuş olmadı mı acaba
semraaaaaaa melceyce amin cnm sende sağlıkla kucağına al inşallah 🤲🏻 evet hiç açılmadan doğuma kadar o şekildeydi. Doğumdan sonra hatta ben gördüm doktor açtı kordonları
melceyce metininprensesi çok sevindim adınıza ben henüz çok net hissedemiyorum 22 haftalık diye mi bilmiyorum sorunsuz bir şekilde Sağlıklıca kucağına alırsınız inşallah baya bi endişeliyim şuan da kendimi durduramıyorum
metininprensesi melceyce Allah size de hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşallah endişe etmeyin saten çok sorun olsaydı doktorunuz mutlaka ek bir test veya bir bulgu ile birlikte size bilgi verirdi