Star5823 Mavikelebek- ben kullandım canım son yumurta toplamamda. Etkisini tam olarak bilmiyorum 2 farklı iğne daha kullandığım için ama genel olarak folikül büyütüyor çoğaltıyor
Mavikelebek- Star5823 Kuzum sende çoğalttımı yumurtaları birde kalite açısından etki ediyor mu? Benim 3. Denemem bu bana ilk defa omnitrope verildi
Star5823 Mavikelebek- şöyle söyleyim ilk toplamada sadece gonalf ile 10 yumurta 9!olgun çıkmıştı. Omnitrope kullandığım toplamada da 17 yumurta çıkmıştı
Mavikelebek- Star5823 Peki kalite açısından nasıldı? Ve bende kolalrımda, ellerimde ve ayaklarımda çok aşırı ödem ve ağrı yaptı sizdede bunlar oldu mu? Birlikte ombitrope iğneden sonra yumurtalarınız toplandımı acaba?
Star5823 Mavikelebek- canım kusura bakma çok geç gördüm uygulamaya pek girmiyorum diye. Benim omnitrope gonalf ve meriofert iğneleriyle yumurtalarım büyütüldü pgtye gönderilmeye uygun sadece 3 tane uygun embriyo yetişti. Pgtden gelenlerden 1 tanesi zaten komple hastalıklı çıktı kalitesini bilmiyorum. Diğer 2 embriyo da 2ab 3ab ve mozaiklik görüldü. Yani transfere uygunmuş ama bebek yerleşirse bazı kromozomlarda düşük derecede eksiklik fazlalıklar tespit edildiği için hem hastalıklı doğabilir hem de erkenden düşebilir dediler. Biz de transfer yaptırmadık kanlarımızı bu sefer genetiğe gönderdik 3 ay sonra çıkıyormuş sonuçlar o zamana kadar bir şey yapmayacağız tedavi vs.
Star5823 Mavikelebek- —-o ödem herhangi bi yumurta büyütme ilacında bile olabiliyor canım sadece omnitrope biraz vücuda daha fazla etki ediyor benim burun içi etlerim bile şişmişti mesela nefes alamıyordum ilk adette hemen toparladım biraz detoxlu da beslendim o da var. Bol su iç ve detox suyu iç en kötü limon suyu iç
Star5823 Mavikelebek- kuzum bilmiyorum belki bir sürü başka sebep vardır ilaca bağlamamak lazım ama ben olumsuz sonuç aldım sadece gonalf kullandığım opuda daha iyi kalite gelmişti ve genetik olarak da iyilerdi
Mavikelebek- Star5823 Yaaa Rabbim kolaylaştırsın yollarımızı inşallah 🤲 Her şey etkili oluyor, stres, sağlıklı, beslenme, ilaçlar ve vücudumuzun verdiği tepkiler bakalım artık ne olacak
Star5823 Mavikelebek- amin canım benim sürecinle ilgili paylaşmak dert dökmek istediğin ne varsa burdayım ist hesabımda da konuşabiliriz bu süreçte insan herkesle her şeyi konuşamıyor özellikle yakın çevre
Mavikelebek- Star5823 Ayyy Allah razı olsun canım benim tabi çok isterim insta hesabın ne acaba istersen özeldende yazabilirsin 🌸