Glsmrt miroir ya bende bsey sormak istiyorum..bende sezeryan olcam da acaba suyu normal dogum gibi cataldami patlatiyolar..yolsa sezeryan sirasinda mi patlatiyolar nasiL oluyomu bu
Serays -zlhzynp- sezeryan dikişinden daha iyi değil mi? Evet dikiş atıldı içten dikiş ve estetik dikiş belli olan bir durum yok sezeryandaki gibi de gözünüze her gün çarpmıyor
-zlhzynp- Serays görüntü olarak rahatsız olmuyorum ben bu tarz durumlarda.. önemli olan bebeğin sağlığı ve benim iyi olmam. İyi olursam bebeğime iyi gelebilirim diye düşünüyorum. Normal doğum tabi doğal olan herkesin istediği ama zorunlu sebepler varken ısrarcı olmak istemiyorum galiba..
Busraninki -zlhzynp- aksine, bebeğin anne rahminden çıkmak için çabalaması bebek için çok iyi, bebeğe doğarken güç kazandıran bir şey. ama tabiki sezaryen riskli durumlarda bir kurtarıcı. Herkese hayırlı doğumlar versin Rabbim🤲🏻
Serays -zlhzynp- sağlıklı olan sizin içinde bebek için de normal doğum sezeryan dikişi de beni ürkütür. Tabi ki mecburi durum da ben de sezeryan isterim bebeği riske atmak delilik olur.
Selinpol -zlhzynp- valla öncesinde insan ister istemez heyecan yapıyor mümkün olduğunca sakin ve keyifli olmak sonrasında bence ne kadar da kolaymış diyeceksiniz benim canım çok kıymetlidir ve bana bile kolay geldi ayaklarınızı sıcak tutun gaz çıkarmak önemli çok sıvı tüketin su Rezene Kayısı meyve suyu ve en önemlisi de yatmayın hep haraket halinde olun ben hastanede 1 gün kaldım eve gelince hiç yatmadım insan öyle açılıp adapte oluyor İnan’ın 🙏
Selinpol -zlhzynp- ilk kalkınca çok baş dönmesi oluyor önce yavaş yavaş onu atlatıyorsun sonra dikişler mi neresi olduğu bilmeyen bi acı oluyor ama pes etmeden yürürsen gerçekten açılıyor herşey sonra sonra yürüdükçe iyi olduğunu görünce hiç yatmak istemiyorsun zaten hastanede hemşireler hep yürütmeye çalışıyor lütfen pes etme yürü ve gaz çıkar dikişlilere bişey olcak diye kasma kendini ben 2. Günden beri çocuğuma kendim bakıp işlerimi hallediyorum bana da ilk yürü dediklerinde korkunç geliyordu ama işin sırrı oymuş 😊
Serays Aysingeldiislerdegisti allah aşkına ben neye cevap yazmışım siz ne söylüyorsunuz çok komik. Mecburi durumda sezeryana zaten ben de girerim dediğimi anlayamamışsınız bile. Kim kimin gazına gelir bu devirde saçmalamayın allah aşkına burdan soru sorana cevap verilir uygular uygulamaz onun bileceği iştir. Omuzları geniş bebeği hangi doktor doğurtur benim şekerim olduğu halde normal doğurdum doktorum kaçmadı beklemekten emekten demek istediğim bu. İyi günler