kardelen1234567 Pazartesi saat 12 de ikinci sezeryanıma giricem. Kimin duasının kabul olacağı belli olmaz gören herkes dua ederse sevinirim. Geride bir çocuk bırakıp ameliyata gircek olmak kötü hissettiriyor. Umarım üstesinden gelirim 🥹
makbule2025 kardelen1234567 rabbim Sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin çok güzel geçen bir doğumunuz olsun inşallah 🙏🏻 Bende 8 Haziran da aynı duygular ve korkularla 2. Sezeryana gireceğim rabbim herkesse hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🏻 😌
fayting kardelen1234567 ben de salı günü giricem inşallah güzel geçer ya su gibi rahat geçer 38+3 de alacak hiç doğurasım yok
zhgdhdjdjjd kardelen1234567 sağ salim kavuşursunuz inşallah bebeginize gözünüz aydın şimdiden😍 bende eylülde ikinci sezeryanı olucam onun stresi var şimdiden aynı duygular içindeyim sizinle 4 buçuk yaşında kızım var geride onu bırakmak🤦♀️
kbrabsra kardelen1234567 Hiç telaslanma canım ben üçüncü sezeryanimi olucam ikincisinde çok daha bilinçli olup daha iyi toparlanmistim. Düşünüldüğü gibi olmuyor bol bol yürümek çok önemli ama tabi korkulcak bir şey olmuyor aynı endişeyi bende yaşamıştım çok iyi anlıyorum
kardelen1234567 zhgdhdjdjjd Benım de öyle 4,5 yaşında bir kızım var ve sürekli seni kesecekler mi diyor nerden görüyorlar duyuyorlar bilmiyorum sürekli ondan gizli ağlıyorum :(