emineata Hanımlar merhaba, İstanbul Anadolu yakasında yaşıyorum detaylı ultrason için memnun kaldığınız veya önerebileceğiniz doktor veya klinik var mı?
feyzaaltunakyuz emineata merhaba henüz bende gitmedim ama burada en çok duyduğum isimler Oya demirci ve Ercüment mungen 🌸 ben oya demirciye randevu aldım
beyza_gmsgl emineata ben 2 hafta önce gizem elif dizdaroğluna yaptırdım. Çok ilgili ve güleryüzlüydü 8500 tl nakit fiyatıydı. Oğlum pozisyon değiştirmeyince süreç biraz uzun sürdü ama olsun 😅 zaten kendisi Zeynep kamilden çıkma bir doktor şuan altif yeri bağdat caddesinde
emineata feyzaaltunakyuz ne kadar fiyat verdiler acaba? ben de 22 haftam doldu araya bayram girdiği için telaş yaptım bu pazartesi Salı günü açık mıdır acaba randevunuz ne zaman?
feyzaaltunakyuz emineata 9 bin lira ama ben erkenden aldım randevuyu temmuz da benim randevum kafam rahat olsun diye erkenden aldım . Müsaitlik durumunu whatsapptan mesaj atarak ogrenebilirsiniz .
feyzaaltunakyuz emineata whatsapptan size detaylı bilgi alabilirsiniz 24.haftaya kadar vakti var dediler bana 🌸 dokuz bin fiyat ben temmuz için randevu oluşturdum
emineata feyzaaltunakyuz feyzaaltunakyuz çok teşekkür ederim hemen yazacağım ben de iş yoğunluğu nedeniyle geçe kaldım
rosee233 emineata Mehmet uludoğan kendisi Perinatoloji kurucu başkanı çok memnun kaldım nakitte fiyatı 5800 tl
thygn rosee233 merhaba bende yarın Mehmet uludoğan beye gideceğim renkli ultrason resmi veriyor mu acaba bilgi verebilir misiniz
nrylmzm emineata merhaba biz geçen hafta Zeki Şahinoğlu’na yaptırdık çok memnun kaldık her şeyin üzerinden tek tek geçti ve bizd anlattı çekim sonunda 54 tane görüntüyü qr kodla telefonunuza aktardı bir sürü görüntümüz oldu elimizde 🌺 ikinci seçeneğimi Oya Demirci olacaktı iki ismide takipli olduğum kadın doğum doktorum önermişti