gizemiaaa Keziban_asel345 18e girdim akşam üstü böyle sabah normale az da olsa normale dönüyor. Bu olabilecek bir şey mi ? Sabah olmayınca nerde bu çocuk diyorum bana da bakar mısınız🥰
hd_d Keziban_asel345 ay net erkek karnı😅 ama masllah haftana gore nasl tatlis cikmis benmki seninki kadar 35 haftalik bide seninkine masllah diyelim o yzdennn🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿🧿
orhismommmmmm gizemiaaa hele uyanır uyanmaz karnıma bakıyordum bebek duruyor mu nerde diye kahvaltıdan sonra şişiyordu 20 den sonra iyce büyüyor bazen korkutuyor ama annesi 😂😂😂
hd_d gizemiaaa yaa oyy sağlıkla kucağına al canmm🫶 Evet canm normal ister istemez organlarin yer degisiyo bagirsak hareketlerin degisiyo 20-21 den sonra bi gor sen nasl buyyo nasl oturuyo hersey yerli yerine🤭😍
gizemiaaa orhismommmmmm aynada direk karnıma bakıyorum sabah 🤣 hareketi de hissettim dün bekliyorum kuzgun gibi dünden beri hareket etsin diye
orhismommmmmm gizemiaaa Allah en en güzel his Rabbim isteyene tattırsın hiçbir kadın mahrum kalmasın bu duygudan 😞. 25 den sonra daha çok vuracak ara ara ¾ gün vurmayacak hemen hastaneye koşacaksın 😂😂😂😂