iremfsll Kızlar doğuma 24 gün kaldı 16 hazirana gün verdi doktorum , özel hastanede doğum yapacak arkadaşlarım ameliyat ücretleriniz ne kadar ?
minikfasulyeo iremfsll bende kist olmasa devlette dogururdum ama alanında iyi bir doktor bulamıyorum 90 bin benim ki doktorlara güven kalmadı yani ticarete dökmüşler insan sağlığını yani
Alara6161 iremfsll bu doğum sıralamasına göre değişiyor 2024 de yaptım 17.000 şimdi fiyat sordum kaçınsı doğum dedi 3 olcak dedim 45.000 fiyat verdi ayriyeten kordonlarımı bağlatcam ameliyat sırasında onada 2.000 dedi 47.000 toplam yani bakalım
sedakbr34 Doktorumun özel kliniği var. Doğum için bazı hastanelerde anlaşmalı. Doktorumla beraber normal doğum ücreti 70 bin, sezeryan 72 bin 🥹
iremfsll sedakbr34 Ben sezeryan olacağım🥲 fiyatlar inanılmaz yüksek Allah yardımcımız olsun maddi manevi 🤲🏻
iremfsll minikfasulyeo kesinlikle katılıyorum en savunmasız anlarımızdan biri o ameliyat masası.. gönlümüz rahat olmalı..
minikfasulyeo iremfsll o kadar doktor değiştirdim ki anlatamam size özelde devlet te hiç bir yerde adam akıllı doktor bulmak zor en son ki gittiğim doktor bana 1 ay sonra gel dedi 1 ay sonra detaylı ultrason yaklaşıyor yani iki hafta sonra gel demesi mesela baştan saçma davranıyorlar her şeyde onu fark ettim güven veren doktor bulmak zor daha çocuğumun cinsiyetini bile bilemiyorken