Rmys9691 Regle 2 gün kala kada negatif hatta negatifin de negatif <0 yazıyordu o kadar yok ki değer 0 dan da düşük.. Bugün regl tarihim ama olmadım hiçbir belirti de yok, normalde birkaç gün öncesinden kasıklarım ağrırdı. Mecbur bekleyeceğim ama yaşayan var mı merak ettim
vandalina Rmys9691 aynısını kızımlda yaşadım reglime üç gün kala test verdim kanımda hiçbir şey çıkmadı adet günüm geldiğinde adet olmadım ertesi günü bekledim test yaptım pozitif gördüm
0cerenk1 Rmys9691 bende adetten 3 gün önce test yapmıştım pozitif çıkmıştı, kan testi verdim negatif çıktı, adet günüm bugün ama sadece dün sabah pembe bi lekelendim, bide bugün sabah lekelendim, adete de dönmedi bi türlü, çözemedim, bakalım hayırlısı
asmin124 Rmys9691 canım ben laborantım 5 altındaki rakamlar zaten negatiftir büyük bir ihtimalle seninki 5′in altındadır. 5′in altındaki rakamları bizler 0 yazıyoruz <0.100 diye
Rmys9691 yineaylardankasim ben ilk çocuğumda da hiç belirti yaşamamıştım geç döllenme demişti dr. Bekleyeceğim yarın olmazsam sonraki gün kan veririm
Minaa1234 Bende kızımda adet günümde kan vermiştim sağlık ocağında çıkmamıştı birkaç gün sonra test yaptım belli belirsiz çıkmıştı sonra hastanede kan verdim ve doktor hamile olduğumu söylemişti
Rmys9691 Minaa1234 ayyy bana umut oluyor böyle hikayeler dün olmam gerekiyordu bugün de olmadım henüz kaşık ağrım falan da yok. Yarın kan versem mi, şehir dışına çıktım afedersin kabızlık da yaşıyorum ondan gecikme olmuş olabilir mi acaba, ama böyle hikayeler duyunca içim kıpır kıpır oluyor
Minaa1234 Rmys9691 hamilelikte bağırsak problemi de oluyor eğer istiyorsanız inşallah hamilesinizdir herhangi bir ağrı sızı kanama yoksa bence bayramdan sonra gidin hep kalp atimi kese oluşumu hepsini görmüş olursunuz tabiki de sizin fikriniz yine de siz bilirsiniz
Rmys9691 Minaa1234 bir yıldır istiyoruz neredeyse, şehirdışına çıktım 3 gündür şehir dışında çıktığımda zaten olan bağırsak problemim şiddetleniyor. Şuanki kabızlığım yolculuktan bence. Ama regle anlam veremedim yorgunluktan falan mı gecikti acaba. Bu akşam verebilirsem kan vermek istiyorum çünkü çok merak ediyorum. Kabızlık regl sökülmesini engeller mi bilginiz var mı?
anneyim01 Ben kızıma hamileyken Bagısıklık yavaşladıgı için Hormonlardan mış Kabızlık yaşamıstım Bol su tüketmemi istemişti Dr Hamilelik varsa evet Kabızlık oluyor Adet Olcak zaman Kabızlık değilde İshal cok olurum Metebolizma Çalısır norml de ödem de gider diye bilyorumm . 🌸Kan verirseniz Etiketleyin sonucunuzu merak edyorum bende Allah gönlünze göre versin
Rmys9691 anneyim01 hadi inşallah teşekkür ediyorum sabah kan vermeye gideceğim regl günümden bir gün önceki kanım <0 çıkmıştı hatta reglden üç gün önce bağırsaklarım iyiydi genelde de regl olmadan önce öyle bi rahatlardım olacağım sandım olmadım ya yorgunluktan stresten yada geç döllenme dedikleri. Hayırlısı bakalım
anneyim01 Rmys9691 geç döllenme olrmuki senin ki glm Benim Gebeliğim de Adet olamayınca 15 ci günde pozitfe dönmştü
Rmys9691 anneyim01 ben de olmadım belirti de yok sen gecikmenin 15. Gününde hamile olduğunu öğrendin doğru mu anlıyorum. Peki kaç haftalık çıkmıştı son regl dönemine uygun çıkmamıştır