hum_hum darwinn daha yeni yaptırdım 19 mayıs da verdim bugün sonucu aldım. Yalnız 9+6 da yaptırdım fetal oran yüzde 6 çıktı. Biraz erken vermişim sanırım 11. Haftadan sonra vermek daha iyi olurdu
darwinn hum_hum ne kadara yaptırdınız? Kanı nerde verdiniz acaba doktorum broşürü verdi de ilçede oturuyorum erken diye ee daha aramadım
mamaofaa hum_hum fetal oraniniz gayet yeterli cikmis bu arada benim 11.haftada yuzde sekizdi. yuzde 2-4ten itibaren guvenli sonuc veriyor
hum_hum darwinn ben tüp bebekle hamile kaldığım için doktorumn özel klıniğine gidiyorum. Kanıda orda verdim kendileri ankaraya gönderdi
hum_hum darwinn şimdi sonucuma baktım genetik merkezin ismide genoks muş sanırm bir çok yer türkiye de burayla çalışıyo. yurt dışı firmalarının doğruluğuna daha çok güvenerek oraya yaptıranlarda fazla. Benim doktorum bu merkezle çalışıyodu
darwinn vanilyax aynı yer miydi acaba Ankara’da galiba burası ben Polatlı’da doktora gidiyorum burayı önerdi de
vanilyax darwinn tekirdağdan verdim 89 tane bakılıyor diye biliyorum memnun kaldım sonuçlar doktora iletiliyor 11 günde çıktı