eyhilal Kızlar mide bulantısı yüzünden hiç bir şey yiyemiyorum 2 kilo verdim bile, 7+1 şu an üstüne diş hassasiyetim arttı… bu süreçte siz neler yaptınız 🥹🥹🥹
gizemiaaa eyhilal mideniz bulanıyorsa yemeyin yedikçe tiksinirsiniz. İçinizi ne açıyorsa onu yiyin zorlamayın bunu yemem gerekiyor diye geçici bir durum. Doktorunuzdan prilam isteyebilirsiniz iyi geliyor
Perim2 eyhilal benimde ara ara midem yanıyor ve hazımsızlk oluyor ama kusma yok bulantı yoğun değil haftamız aynı çok yoğuna ilaç kullanın en azından hafifletir bende çok çok isteksizlik var acaba normal mi hep uzanmak istyrm halsizim
nisanur63 eyhilal bende aynıydım 6+2 olduk 2 haftada 4 kilo verdim yeme içmeden tiksindim hep bulantı prilam aldım dün iyiyim bugün yemek yedim bulantımda yok şükür sende al ilacı prilam
temmuzonbir eyhilal canım Allah kolaylık versin bana hiç bişey iyi gelmedi çubuk kraker yedim sadece doktorun verdiği ilaçta iyi gelmedi ama çoğu kişiye iyi gelmiş yazdırın sizde deneyin isterseniz
nisanur63 Perim2 bende öyleyim ya iş yapamıyorum hep uzanıyorum ama annemlere geldim burda uzanmam biraz zor iş güç çok annem hasta mecbur yapmak zorundayım 😑
eyhilal nisanur63 kullanıyorum ama sabahları safra çıkartmaya başladım umarım kısa sürer, çok zor sizlere de geçmiş olsun ❤️🩹