Minikkusss65 Koza bana sadece göbekten yapacaksın dedi en etkili yer orasıymış.. yer kalmadı üst üste yapmaktan taş oldum resmen 😒 doğumdan sonra da kullanicakmisim Allah yardımcımız olsun valla..
Koza Minikkusss65 belki sizinki ilerleyen safhadır bilemiyorum ama 2 doktor da bana kol bacak ve göbekten yapabilirsin demisti hatta değişikli yapman daha rahat olur senin için çok ağrı hissetmezsin demişlerdi
Anne_Son Ben de oksapar atmıyor sanıyordum ama tam basmadığımız için atmıyormuş kızlar yoksa oda atıyor eşim boş iğneyi tam bastırınca attı öyle öğrendik
Ruhsuz Anne_Son 4.yapışım cnm olmuyor ya atmıyor iğne içerdeyken eczanede de yaptırdım onda da aynısı oldu clexsan ne güzeldi tık dıye atıyordu içerse bekletınce daha da acıtıyor
Hatice9202 Canım ben 1 aylıkken başladım göbeğimden vurmaya şimdi 5.ayımdayım bir akşam sağdan vuruyorsam bir akşam soldan vuruyorUm dikkat etmen gereken tek şey göbek deliğinin sağ ve solundan 5parmak kadar uzaklıkta vurman ve aşağı kısma denk getirmemen çünkü rahim dışarıya atılıyor ve hemen göbeğinin altına yerleşiyor rahimine denk getirebilirsin iğneyi dik tutmak zorundasın yaparken ve yaptıktan sonra çok fazla bekletmeden hemen yapıp çıkarmalısın özellikle 5. Dk dan sonra yanma yapıyor pamuğu üzerine koy ve ovuşturma bu işlemden sonra buz da fazlası ile işe yarıyor.Zamanla alışıyorsun ☺️☺️
Hilossss Minikkusss65 sizin kadar tecrübeli degilim henüz olabilir belkide sert olduğu için bana öyle gelmiştir sadece 1 kutu kullandım sonra hep clexcan kullandım o yuzden olabilir siz becerin biz becermesekte olur en fazla 9 ay kullanıcaz Allah şifa versin.
Esra81 Massallahınız var kızlar 1 aydır kullaniyorum kendim cesaret edemiyorum esimde sağlık ocağinda yaptırıyorum.
ozgurhayalim Beyazlale kıyamam ya. Ilk zamanlar banada öyle gelmişti tuz basar gibi 😆benim 5 ay oldu şimdi hic duymuyorum bile zamanla sende de aynısı olacak 😊
Beyazlale ozgurhayalim Ay insallah canim bu aksam daha yavas enjekte edicem bakalim grne aynimi olucak 😊
Hilossss Sarem insallah canim şükür derdimizin çaresi var zalman isteyen herkesi evlat sahibi yapsın insallah🤲
Ruhsuz Minikkusss65 atmıyor gercekten eczanede yaptırdım onda da aynısı oldu ve canım acıdı bugun 4. Günüm ama halen atmıyor