twobabymomm ikizannesiiiiiiii açılma alttan muayene yapılmadan anlaşılmıyor malesef hiç sancısı olmadan açılması olanda var sancı çekip hiç açılması olmayanda
danla2711 ikizannesiiiiiiii ben hastaneye yattığımda 1 cm açılmam vardı ama hissetmemiştim nişan ve suyum gelmişti bir gece öncede sancılarım başlamıştı regli ağrısı gibiydi yoğun değildi ama hiç gitmiyordu hep vardı rahatsızda etmiyordu uyuşuk bir ağrıydı
cinderella ikizannesiiiiiiii benim hastaneye gittiğimde 4 cm açılmam vardı yürümek çok zor oluyor bacak aranız acıyor resmen yürüdükçe batıyor
ikizannesiiiiiiii twobabymomm bugün biraz yoruldum 38 haftadayım ikindinden beri bel ağrım ve karnım ara ara sertleşiyor geçmedi henüz sertleşmesi
ikizannesiiiiiiii cinderella benim vajınamda ağrı var ama özellikle akşamdan beri karnım ara ara sertleşiyor be belim ağrıyo şiddetli değil ağrılar henüz
cinderella ikizannesiiiiiiii kaç haftalıksınız ki yalancı kasılmalar sancılar da olabilir dinlenince geçer çoğunlukla
ikizannesiiiiiiii danla2711 geçti sertleşme devam ediyor ama sık sık değil artık ağrım hafifledi biraz
danla2711 ikizannesiiiiiiii demek ki bebek vajinaya baskı yapıyordu kramplar kasılmalar artık sıklaşır son haftalardasınız