ozgemommy Antalyada detaylı ultrason yapabilen iyi bir yer var mı kızlar genelde ücretler ne durumda bilen var mıı
Sedaa_ ozgemommy bende randevu bulamadım şehir hastanesinden maalesef özele gideceğim hasan urcu radyologmus oradan randevu alacağım birkaç yer araştırdım fiyat olarak en makul burası geldi bana
aslliasya ozgemommy takipli hasta değilseniz devletten sıra alamıyorsunuz maalesef ve özellikle o bölüm için vermiyorlarmış . Hasan Urcuya gittim 4.500 tl nakitte
ennieminnie ozgemommy Hasan Urcu var tavsiye ederim cok iyi nakit 4 bin kartta 4500 , 35-40 dakika detayli her tarafina bakiyor cd ve 3 adet renkli veriyor ona gidebilirsiniz iki hamileligimde de ona yaptirdim
ozgemommy neyseney Gerçekten her gün neredeyse her saat bakıyorum tanıdık işine dönmüş iyice devlette tanıdığı olan gidip detaylı yaptırıyor
derya5960 neyseney 9.55 gibi randevu sisteminde ol saat tam onda tarihi felan girdiğinde anında çıkıyor ben hep devletten alıyorum
simaysevinc Normalde devlete gitmiyorsanız biraz zor detaylı için randevu almanız ben devlete gidiyorum en baştan beri 12. Haftamda ikili testi mi yaparken detaylı ultrason içinde randevu vermişlerdi haftam gelince gidip yaptırmıştım
derya5960 simaysevinc yoo neden zor olsun ki randevu aldıysanız ki saat 10 açılıyor bende özele gidiyorum detaylıyı devletten aldım
derya5960 aslliasya yanlış bilgi vermeyin insanlara lütfen alınabiliniyor hatta sefkle bile randevusuz geliniyor ben detaylıya oraya gittim
simaysevinc derya5960 yavrum detaylı randevusunu kendin devletten kafana göre alamıyorsun muayene randevusu gibi değil bunun gününü doktor veriyor en azından bizim burada öyle kendileri verdi ben almadım senin onda açılıyor dediğin normal randevu
ozgemommy derya5960 Telefonumda her saat alarm var neredeyse emin değilim ama belki bayramda olduğumuz için bir şey göremiyorum yada ben bulamıyorum 😅 çünkü antalyada yaptırmak istiyorum ama onun dışında iki şehire de bakıyorum halbuki
aslliasya derya5960 yanlış bilgi verdiğimi nereden çıkardınız hastane çalışanlarının bana aktardığı bilgi bu ?
ozgemommy ennieminnie Canım ben özeldeki doktorum perinatologa görün dedi ama sizin bahsettiğiniz kişi radyolog galiba emin olamadım sorun yaşar mıyım ki doktorum böyle yönlendirdi çünkü
derya5960 aslliasya ozamn size yanlış aktarım olmuş ben gidiyorum doktorunuz size perinotoloji ye randevu açacak açtığında saat 10 MHRS randevu açıyor ordan direk alıyorsunuz zor felan da değil
aslliasya Özele gidip devlet hastanesinde nasıl perinatolojiye randevu açıyor doktorunuz tam olarak ?
ozgemommy aslliasya simaysevinc Arkadaşlar ben özelde görünüyordum ama gebeliğimin başındaki tüm kan testlerini devlette yaptırmıştım yaptırmasam dahil kadın doğumdan normal randevu alıp günümün geldiğini detaylı için bana mhrsden bölüm açabilir misiniz dedim aynı gün açtı süreç bu şekilde yani
derya5960 simaysevinc valla ben istediğim saatte kafama göre aldım anlattımda tekrar bilmeyenler için anlatıyım kadım doğuma gidiyorsunuz siz peterokojiye alan açmasını istiyorsunuz eğer çok riskiniz varsa kanama gibi özel hastanelerde ki doktorunuz sevk yazıyor randevusuz hemen muayene oluyorsunuz saat 10 da patoloji randevusu açılıyor alıyorsunuz ben yaptı bu ikinci doğumum 2 dede bu şekilde ilerledim