Hanife94 Merhabalar nisanın 24 ünde 9 haftalık bebeğimin kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kalmıştım. Tıbbi genetik bölümünde test yapılmıştı. Dün sonuçlarım çıktı, aynı süreçleri yaşayanlar varsa neler yaşadınız acaba yazabilir misiniz.
burcu_u Hanife94 Benim mthfr 677 c T homozigot hamileliklerimde doğuma kadar kan sulandırıcı iğne+coraspirin kullanıyorum muhtemelen sizinde öyle olur Bundan sonraki doktor kontrollerinizde mutlaka bu durumu belirtin sonuçlarınızı çoğaltın yanınızda bulunsun
Hanife94 burcu_u tamam çok teşekkür ederim bakalım doktor ile görüşeceğim, bu kan sulandırıcı iğnesini kadın doğum mu yazıyor acaba
burcu_u Hanife94 Evet siz hamile kaldığınızda da mutlaka sonuçlarınızı doktora gösterin bazen keseyi görünce başlanıyor benim kanda hamile kaldığım anlaşılır anlaşılmaz başlanıyor Hematoloji de Pıhtılaşma yatkınlığından ötürü doğum kontrol hapları östrojen içeren ilaçlarıda kullanmamam gerektiğini söylemişti
Hanife94 burcu_u anladım çok teşekkür ederim, inşallah tekrar hamile kalınca bende ne gerekiyorsa kullanırım napalım yapacak birşey yok