gulshyy ikizannesiiiiiiii sertleşme oluyor bu haftalarda artık bebek bir yere toplanıyor sonra tekrar düzeliyor
25255 gulshyy evet öyle bence bu uygulamada biraz bizi şey yapıyor doğuma işte şu kadar gün felan gösteriyor ya bizde aaa niye o zaman birsey olmuyor moduna giriyoruz şahsen ben öyleyim yani
25255 Fatmanur_0416 39+3 olduk bakalım gerçekten salmak lazım aslında da kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum bilmiyorum ya çok rahat bi insan degilimdir eminim oda strese gidiyordur ama elimde değil napiyim
gulmmomy gulshyy bende 39+1 adet ağrısı gibi bi ağrı var ama başka bir şey yok sancım olsa anlarım heralde dimi
orhismommmmmm dilannaltan bizim başta riskliydi yapmıyorduk ortadan risk kalktı hala yok 9 aydır djjdjss
dilannaltan orhismommmmmm bizim de bu sonda erken doğum riski vardı ama doktor yasaklamadı ona bahane oldu resmen iyice uzaklaştı😁 şimdi de iyi diyorlar söylemek istiyorum çekiniyorum reddeder diye meyse doğumu kolaylaştıran diğer yöntemlerden devam slslskjsj
Arel_ gulshyy insallah valla hayırlısıyla kolayca sag salim alalım kucagımıza yavrularımızı . Yatakta dönemiyrm bile artık inanır mısın cok zorlıyo beni artık 😴😵💫
25255 Fatmanur_0416 evet herkes öyle diyor 🤣içerse olması daha iyi ama bilmiyorum kendi bedenimi özledim 🥺
25255 Fatmanur_0416 evet bak oda var hiçbir şey eskisi gibi olmuyor felan diyorlar anne olmak iste eskiden kadınlar nasıl o kadardoguruyor mus ya gunah ya 🥺🥺🥺vallaha çok üzülüyorum bi düşününce