busu1 şuan hala sürünüz geliyorsa hiç geç değil. Benim bebeğim de 6 gün kuvözde kaldı. Çıktığında mememi ememiyordu hemşirenin tavsiyesiyle silikon meme ucu denedik ve tuttu çünkü o da bir nevi biberon gibi bebeği yormuyor ucu da zaten biberona benziyo. 1 hafta silikon uçla emzirdim ara ara çıkarıp kendi mememi vermeye çalıştım kabul etmedi. Bilkent şehir hastanesinde relaktasyon diye bir bölüm var emzirme danışmanlığı veriyorlar 2 hafta oraya gittim bazı günler sağlık ocağındaki ebe ve hemşirelerden yardım aldım ve silikon ucu da bıraktık artık doğrudan beni emiyor. Bu sürede kilo alımı biraz yavaşladı çünkü ilk günler memeyi almıyordu ağlıyordu vs. Eğer hala stünüz varsa bunları deneyin. Sütünüzün çoğalması için 2-3 saate bir sağım yapın ve biberon yerine şırıngayla verin. Parmağınızı damağına yapıştırın emme refleksini harekete geçirin diğer elinizle de şırıngayla azar azar sütünüzü verin. Böyle hem kilo alımı yavaşlamaz hem de biberonu unutturursunuz. Tabi mutlaka memenizi de teklif edin bunları yaparken