merve_tp semakasim canım 45.000’den başlıyor 200bine kadar çıkıyor. Sen hangi hastaneleri merak ediyoesun?
temmuzonbir semakasim esenler medipol normal 38 zorunlu sezaryen 42 dediler bugün ama 1 haziranda zam gelecekmiş
semakasim merve_tp canım bana fiyatı çok yüksek olmayan ve aynı zamanda tabi iyi olan hastane lazım Gaziosmanpaşa da oturuyorum
merve_tp semakasim ben de gaziosmanpaşa’da oturuyorum. Bayrampaşa Kolan 45.000 tl’di sezaryen galiba, küçükköy başarı 50.000 herhalde o civarlarda, medikalpark ve gop hastaneleri bunların iki katı.
semakasim merve_tp canım duygu hastanesi hakkında bilgin var mı özel güneşli erdem hastanesi birde biliyor musun
semakasim temmuzonbir teşekkür ederim canım güneşli erdem hastanesi ve duygu hastanesi fiyatını biliyor musun
temmuzonbir semakasim hayır bilmiyorum özellikle erdem hastanesi en son tercih edeceğim yer rabbim düşürmesin
temmuzonbir semakasim çok kötü çevrede bi tane memnun olan insan yok bir kere giden bir daha kapısından geçmiyor ucuz diye tercih etti bi ara burdakiler şuan hepsi pişman arkadaşıma epidural yapan hemşire aşırı yaşlı bir erkek hemşireydi tek seferde yapamamış sorunlar olmış belli etmemeye çalışmışlar kızın uyuşukluğu geçmeyecek felç kalıcak diye ne kadar korktuk