Havin49_ Kızlar bebişleri kaç aylık ek gıdaya başlattınız ben ilk oğlumu 6 da başlattım galiba ama ikizleri daha erken tadımlara başlatmak istiyorum
1Ali Havin49_ 5aylıkken eline elma pırasa havuç vs veriyordum hem tadını alıyordu hem diş etlerini kaşıyordu. Doktoruna mutlaka sor her çocuk bir olmuyor bağırsaklarıda zorlamamak lazım
demirrleydi_ Havin49_ kızımı da oğlumu da 5 buçuk aylıkken başladım ben canım ama ikizler prematüre doktora sormadan başlama bence
mavig Havin49_ bal hic önerilmiyor canım 9 ay bir yaş öncesinde bence verme başka bir şeyle ver az az
1Ali Havin49_ yedirmiyordum canım bütün halde veriyordum eline 😄hem dişleri kaşıyordu hem işte emdikçe tatlarını alıyordu
Havin49_ 1Ali anladım cnm ama elmada misal şeker var onun için dedim bizimki sizin bebişler gibi değil
ikiprensesannesi___ Havin49_ sen benden önce mi doğurdun senle aynıyız diye biliyodum, yanlış da hatırlıyor olabilirim 🥲 sen bilirsin canım sende doktoruna soracaksın zaten ona göre hareket edersin
Alya05 Havin49_ bazen mamasına 2 cici bebe atıyorum Bu sabah muzla cici bebe verdim Yumurta sarısı verdim
Havin49_ Alya05 iyi yaptın cnm benim onlar için 7 aylık fln ben veririm çünkü benimkilerin midesi hasad