tugbaokcular melekk132 şansını dene bana bakmamislardi. Hastane içinde aile hekimliği yeri varmış orda kan vermiştim. Eğer riskli falan derseniz bakıyorlarmis.. bu arada bence var tebrik ederim 😊
melekk132 tugbaokcular şimdi bayram zamani ya aile hekimliği ve poliklinikler 1 hazirana kadar kapalı. Mecbur bakmalari lazım diye düşünüyorum 😊
selvi_g melekk132 öyle beta için bi şikayet yoksa bakmıyorlar kasık ağrım falan var derseniz bakarlar belki 😂
melekk132 Bugün sabah başka marka ile yaptım ama ilk idrar değildi yine idrarım biraz açıkti böyle çıktı
cansek melekk132 Sabah ilk idrarınla eczanedeki en güvenilir en iyi testi al ondada çıkarsa hayırlı olsun Banada aynı bu şekilde olmuştu günden güne belirgin oldu kandada çıktı
cansek melekk132 Bu arada direk acile de gidebilirsin baktırmam lazım gün içinde çok indirip kaldırıyorum vs dersen bakıyorlar 30 dakikada çıkıyo🫶🏻
cansek melekk132 İçini niye açtınız onu anlamadım bi tuaf duruyor 😅 ama var yoksa hiçbişiy çıkmıyor kendimden biliyorum çok kez yaptım
melekk132 cansek forumda sol üst köşede çizgiler ona tıklayınca resim yükle seçeneği çıkıyor. Oradan çıkan linki kopyalayıp buraya yapıştırıyorsunuz