Serpil02 Keremeral ayy inşallah yha ovulasyonun 10.günü adete 2 gun var gec cıktı ama testın kendı cızgısı olsaydı bu kadar koyu cıkmazdı bence
momof3 Serpil02 yinede en garantisi kan testi canım adetin geçtiyse kan ver 🙏🏼 Hakkında hayırlısı olsun haber bekliyoruz
Serpil02 momof3 merhaba adetıme ıkı gun varken yani dün baktım bhcg2 çıktı ve benım ıkı gundur yumurtlama kıntısı ıle bırlıkte gelen kırmızılık var bugunde pecete vurdukca kahverengı gelıyor acaba yerleşme kanamasmdr
Fadik03 momof3 canım ilk önce dilerimki bebişin seninledir hamilesindir bende dün yaptım normal ertesi gün bariz 2.çizgi vardı bugün kan verdim 5den küçük çıktı hüsrana uğradım çok üzüldüm rabbim gönlüne göre versin
Mehtapakgl momof3 ya canım selam, postuna denk geldim ikinci çizgi çok geç çıkmıştı demiştin. Bend2 şuan aynısını yaşıyorum umutlanmak istemiyorum. Hamileymişmissin?
Mehtapakgl meliccccc ya delirmek üzereyim.🥴 doğmuş bile mi maşallah ya. Ya anlamıyorum ki... 4,5 saat sonra çıktı. Foto atabilirsem bakar mısınız acaba....
meliccccc Mehtapakgl canm baska bi post ac orda paylas resmini simdi herkes bu bayanin postuna cevap vercek senin testin gorukmez