s1laax Kızlar doktoruma sordum göğüslerine zarar olur dedi bebekle ilgili bir şey olur demedi başka doktora daha soracağım sizce boyatılır mı bi doktor dinledim oda 3 aydan sonra serbest diyor psikolojik kendimi iyi hissetmeye ihtiyacım var boyatmak istiyorum
sirius8 s1laax göğüslerine ne zararı varmış ilk kez duydum benim doktorum doğal amonyaksız boyayla boyamama izin verdi 25 ve 35 haftada boyadım saçlarım bembeyaz asla rahat edemiyorum. Gratisten aldım boyayı , greentheraphy markası hiç kokusu falan yok
mervekalkann s1laax 33 haftalığım ben de istiyorum ama saçlarım sarı olduğu için Ombré yaptırabiliyormuşum maksimum o yüzden doğumdan sonrasını bekleyeceğim. Siz komple boya düşünüyorsanız açıcısız doğal boyalar tercih ederek İyi havalandırarak boyayabilirsiniz. Ama tıp burada ikiye ayrılmış durumda kimi zararlı diyor kimi boyayabilirsin diyor doktorunuzu dinlenmeniz daha iyi olacaktır. İlk 3 aydan sonra boyayabilirsiniz ama çoğunluk bu şekilde hareket ediyor.
melismersin s1laax ben 24. Haftamda doktorumdan izin almıştım. Boya ve ev tipi lazer için. 32. Haftamdayım 2. Kere boyadım. Amonyaksız doğal bir boya ile. Bir problem yaşamadım şuana kadar. Ama saçlarımı koyu renge boyadığım için 25 dk falan beklettim öyle çokta bekletmedim açıkcası. Psikolojik olarak benide baya etkilemişti hak veriyorum sana. Gerçekten zorlayıcı bir süreç. Ama doktor olumsuz söyleyince bilemedim herkesin gebeliği farklı 😔
jennefer Benım doktorum hiç izim vermedi 32 haftalıgım dogurunca ilk işim saçlarım olucak birde beyazlarım varki sorma sprey boyayla idare ediyorum bazen
s1laax jennefer niye izin vermiyorlar acaba bazı doktorlar takıntılı ondan vermiyor bence çünkü Allah korusun çocuğun kalbinin durmasına mı sebep oluyor