kelebegim123 bahtkara %85 dediyse kızdır 🩷🎀 bana da %70 kız demişti sonraki randevuda kız olduğu kesinleşti 🥹🩷 sağlıkla kavuşalım inşallah prenseslerimize 🙈🌸
aframoms13 nisanur_klc nisanur_klc sukriyeCengel gamze6p Esma006 happymomis Banada tahminde bulunurmusunuz 8+4😊
aframoms13 Esma006 benim drum 11-12.haftamda bilmişti cinsiyeti ilk gebeliğimde. Bi sonraki randevu muhtemelen bi tahmin yapacak ondan sormuştum bi fikri olan varmı bi tahmini olan varmı diye bazıları nokta atışı yapıyor 🥰
Esma006 aframoms13 yapan var burda etiketle istersen canım vücudu tam belli olunca tahmin ediyorum bende 🤭
gld_ @Almirolie @nisanur_klc @Gokturkmom_ @Esma006 @NobleMom @valeriaa_ @1Ali @kelebegim123 @orhismommmmmm @bademli_puding @Esma5566 Tahmin yapar mısınız
kelebegim123 gld_ ben neden fotoğraf göremiyorum bir kaç postta daha böyle oldu fotoğraflar gözükmüyor bende 🥲🥲
happymom58 Esma006 merhaba banada tahminde bulunur musunuz kese şekline göre değilde nub tahmini 11+1im
kelebegim123 gld_ göremiyorum ki niye böyle oldu anlamdım 🥲 kim ilgileniyor acaba bu tarz sorunla biliyorsanız etiketler misiniz bunu gören bacılarım 😬