tugcekmrr Deleted33000 Allah bağışlasın yine biraz büyüklermiş kızsanız laftan anlar, benim 2 buçuk yaşında oğlum dediğim dedik bir çocuk 😄 Zaten çocuk bile yoruyor insanı
tugcekmrr Deleted33000 Ben kızamıyorum da kıyamıyorum böyle gün sonuna doğru eşim gelse de biraz da eşim ilgilensin diyorum, eşimde yorgun gelmiş oluyor 😌
Deleted33000 tugcekmrr kizsan da anlamaz ki o yaştaki çocuk benimkiler de kizsam da aynilar ergenliklerine tüküreyim bı laf soylenmiyor
tugbaakdeniz tugcekmrr Rabbim nazardan korusun yarın çocukları alıp evden çıkacağım allahın nimeti eşim yapacak temizlik . Camları da arkadaşım doğuma yakın silecek mis Allah’a şükğrler olsun
nisanur63 Ben yapamadım 2 ay önce taşındım hamilelikten başımı kaldıramıyorum yemek yiyemiyorum ayakta durunca nefesimi tam alamıyorum neden bilmiyorum daha önceki hamileliğim böyle değildi herşeyi yapıyodum bunda yokkk😢
yinemihilal tugcekmrr temizlik mi beni kolayladı ben mi temizliği inan bilmiyorum. Oda oda gideyim dedim ama yok olmadı. Neyse az kaldı Allahtan
nzlii4949 tugcekmrr daha başlamadım bile 🤦♀️😂bu hamilelik yüzünden iyice pasaklı oldum ama kaciş yok bugün başlamam lazm
Symfs annekiz6141 bende 35 yaşindayım 22 haftalığız ama çok zorlandım temizlik yaparken mutfak kaldı sadece
Bhrykndmr tugcekmrr Çok detaylıya giremiyorum. Henüz 12 haftalık 🥺 Yavaş yavaş camlarımı hallediyorum. Şimdilik evi sil süpür toz al. Banyo temizliği yapabildim.