asyaa1234 ilk gebeligimde tecrübesizdim zaten kusma bulanti bayilma 4. Haftada baslayinca hastaneye yatmam ile herkes ögrenmis oldu ve 9 ay boyunca nasihat dinlendim yok kussan bile bi yandan agzina yemek tik laflarini dinledim cocuk dogduktan sonra hayatin eskisi gbi olmayacak korkularini dinledim ve tabi ki covid dönemine denk gelmeside vardi o kadar korkunç ve berbatti ki
- Gebeligim planlıydi evet yine kustum yine hastanelik oldum ama kan kusup kizilcik serbeti ictim moduna girdim😅😅 ic karnim o kadar genisti ki benim nerdeyse 6 aylikken karnim yeni cikmaya baslamisti ve yaz ayija denk geldigi icin efil efil elbise giyip cogunlukla kamufle etmistim o kadar guzel ve rahat ki kimse seni darlamiyo kimse sana akil vermek icin ugrasmiyor mikemmel bi psikolojim vardi tertemiz 😅😅 7 aylikken aile ve etrafa soyledim
Suan 5 haftalik gebeyim esim ve en yakin arkadasim disinda kimse bilmiyor acikcasi yine kimseye soylemeyi düşünmüyorum çünkü insanlar hep 2 kizin var yap bi oglun olsun diyor Allahla anlasmam var gibi haşa, ama gercekten sürpriz bi gebelik oldu ve suan hamile oldugumu ogrenen herkesin diyeceği tek şey şu aa yazik daha kucugunu bezden kesmedin, büyüğü ilk okula baslicakti aa yazik nasil bakicaksij ucune birden cart curt
Insanlar hep konusuyor cok rahatsiz edici