sevgidolubiranne asyaa1234 benim ikinci gebeliğim ilkini 4 ay olunca duyurduk uzun süre gizledim 🥰 bu ikinci gebeliğim de de 4 aya kadar beklemeyi düşünüyorum
GozdeKB asyaa1234 annemlere hemen söyledim kaynanama kalp sesini duyunca komşularıma 3-4 aylıkken söyledim suan yaklaşık 5 buçuk aylık hamileyim çevreme yeni yeni söylüyorum çünkü kilo almaya başladım karnım daha çıkmadı ama 😊 bide ben 2 kez bebek kaybettim o yüzden çok duyurmuyorum
Havin49_ asyaa1234 ilkini öğrendiğim gibi ikinciyi kendi aileme söyledim eşimin ailesine 14 haftalık söyledik daha önce demiştik aslında 10 haftalık fln ama ikiz olduğunu 14 haftalık söyledi
asyaa1234 Lavista en iyisi öyle bence yakın arkadaşıma 6 haftalıkken söyledim sadece çoğu kişiye daha yeni söyledim
Lavista asyaa1234 tabi en yakın arkadaşıma ben de hemen söylemiştim ama diğer herkese 3 ayı doldurduktan sonra. Malum çevre çok meraklı oluyor, habire açıklama yapmamamak için beklemek en iyisi.
asyaa1234 sevgidolubiranne en iyisi gülüm aslında bende söylemeyi istemedim annem üç aylık olunca teyzelerime felan söylemiş
asyaa1234 Lavista Ayn öyle hamile olduğumu söyledim hemen cinsiyeti bellimi diye sordular söylesek bı dert söylemesem bı dert
asyaa1234 GozdeKB bende ocakta düşük yapmıştım o zmn herkese söylemişti annem bu defa söylemek istemedim açıkçası
zynpdr GozdeKB yaa bende aynı bebeğimin vefatından sonra kuzenlerim bile bilmiyolar, görüp anlayana diyorum artık
emin1333 Havin49_ bende daha söylemedim 14 haftalik bu bayramda söylemeyi düşünüyorum göbeğim hızla büyüyor saklamanın anlamı yok
kartanesi___ asyaa1234 öğrenir öğrenmez iki aileye de söylemiştik ama bir süre kimseye söylemeyin diye de tembihlemiştik
asyaa1234 kartanesi___ ya annelerimiz biraz heycanli oluyo sevincini paylaşmak istiyorlar annem üç ay anca dayanabildi🙂
ipeksakarya 9 haftalık hamileyim sadece eşim ve ben biliyoruz sanırım 18nci haftaya kadar kimseye söylemeyi düşünmüyorum çünkü bu 3ncü gebeliğim iki oğlum var çevremden alacağım tepkiden korkuyorum 😔 genel olarak eş dost komşular çok zalim 🫣
asyaa1234 ipeksakarya çok zalimler çokta acımasızlar ben düşük yaptığımda belki hamile değildin dediler bana ama 6 haftalık hamileyken düşük yaptım inan açıklama yapsan bile bildiğini konusuyolar
jennefer Ben ilk gebeliğimde kayıp yaşadıgım için bu seferkinden 12 haftalıkken annelerimize 18 den sonra yavas yavas çevreye söyledık
asyaa1234 jennefer anladım cnm en iyisi bende yeni söyledim üç ayim doldu bana kalsa şimdi demicektim annem teyzelerime felan söyledi Allah var teyzelerim çok sevindi çok severler beni ama benimde ocakta bı kaybım oldu
Anne123__ asyaa1234 sadece annem kayınvalidem ve eşim ilk günden beri biliyordu geri kalan herkes 16. Haftada öğrendi 😀
asyaa1234 Anne123__ göbeğin çıkmadığı sürece en mantıklısı 14 haftalık olacam 7 kilo verdim hiç bekki olmuyo hamile olduğum ama söyledik
GozdeKB asyaa1234 en güzeli canım ne gerek var sonra başımıza kalkar gibi insanlar çocuğun olmuyor mu sende sorun var gibisine konusuyor