2bebisannesyim cansek bence ne yaparsan da olmuyor şans eseri oluyor yani benim düşüncem ben oğlumda en sevdiğim şey ayva idj hata herks çok gamzeli olacak ve bende daha çok yedim ayvayı sonuc oğlumda sıfır gamze
Havin49_ cansek gamzeli bebek için hiçbişey yemeye gerek yok ben hiç yemedim 3 çocuğunda da var çünkü bende var eşimin tarafında da var
bebisleben cansek ben hep yemek istedim ama bir türlü kısmet olmamıştı bebeğimin çenesinde gamze var ama ☺️
humaakusu cansek genlerden geliyor diyolar ama bizde kimse de yok bende var bi tek ayvadan falan olduğunu düşünmüyorum Allah yaratıyor neyi nasip ederse o oluyor dua etmek ayva yemekten daha faydalı olur bence ☺️♥️
kisbebisi cansek valla ayva diyorlar gamzeli olmasi icin ben cok yemistim ama canim çekti diye fhdjsjs bebegimin iki gamzesi var ama benim ailem full gamzeli babam ablam kardesim amcalarım vs. Bi bende yoktu ama bebisime gecmis yine de o gen 😅
cansugunes0210 Ben kızım da 1 kez yedim ayva kızımın 2 yanagında da var ama benim babam da var gamze Bi tek ben ona çekmiş diyorum benziyor da zaten babama da