aynuruzun12 Buhati senn ne diyorsunnn ayyy inşallahhhhhhhhh erkektir babam vefat etti yeni ahdım var ısmını koymak ıcın cok duaaa ederımm ınsallah öyledir 13+4 oldum bekliyorum özele gideceğim netleşmesi için
aynuruzun12 Buhati ne güzel anlattın öyle yaa valla ben bile suan eminim erkek olduguna 😂❤️❤️❤️❤️❤️❤️🧿🧿
sucukluyumurta07 Buhati benım oglumunda 12. Haftada aynı öyleydi cinswl yeri. Ama dr bu pipi degıl dedi 2 hafta sonra netleşir dedi. Ona yok dese de erkek 😂😂
hollyymollyy Valla ben pipi falan göremiyorum hiç oradan anlayamıyorum ama kafa şeklinden yaptığım tahminlerin çok yüksek oranda çıkıyor, erko geliyor gibii 🤭
aynuruzun12 Buhati amin inşallah rabbim kaderleri benzemesin 48 yasında 1 günde vefat etti cok yaktı bizi
yenibirrannis aynuruzun12 başınız sağolsun 🙏🏻 sizi o kadar iyi anlıyorum ki bende babamı 2 sene olacak aniden kaybettim. Oğlan olursa bende adını koymayı istiyorum. Banada tahminde bulunur musunuz rica etsem 🙏🏻
Buhati aynuruzun12 uzun ve güzel ömrü olsun inşallah çok genç vefat etmiş bir de ani olunca insan şok oluyor neye uğradığını şaşırıyor çok zor aşkım tesellisi yok maalesef Rabbim sabır versin 😔