esraa2401 Kızlar tüp bebekle gebe kaldım , lutinus kullanıyorum normalde akıntısı krem rengi gibiydi gebe kaldıktan sonra kahverengi şeklinde geliyor ve ara ara kahverengi lekelenmem akıntı falan oluyor , bu durumu yaşayan var mı
ozden2 esraa2401 ben de tüp bebekle gebe kaldım. 8 9. Haftaya kadar lekelenmem oldu. Lekelenmenin lutinusla alakası olduğunu sanmıyorum. Benim 11 mm kanama alanım vardı. Ondan dolayı olabilir. Ayrıca 5. Hafta civarı kan sulandırıcı iğneyi kestik bu iğneler de lekelenme yapabiliyormuş. İçinizin rahat etmesi için doktorunuza danışın. En iyi şekilde o yönlendirir.
esraa2401 ozden2 gittim göründüm kanama alanım falan yoktu normal dedi ama bilemedim ya çünkü her gün oluyo
ozden2 esraa2401 hmm siz yine de bol bol dinlenin ayaklarınızın altına yastık koyun. Yine de takibi bırakmayın. En kısa zamanda geçer inşallah
ozden2 esraa2401 lutinus kullandım transfer öncesi başladım 11. Haftaya giricem hala kullanıyorum. Sanırım bi süre daha devam ettirecek doktorum.
esraa2401 ozden2 evet banada 12. Haftaya kadar kullanacaksın dedi şuan 8 oldum daha , ilaç akıntısı sizdede oluyormu peki akşam koyuyorum sabah gün içinde falan ilaç kalıntısı geliyor , bide oluyorsa ne renk oluyo sizinki
ozden2 esraa2401 evet evet akıntı çok oluyor. Beyaz ya da sarımsı şekilde oluyo. Akıntı olması da normalmiş doktoruma sormuştum. İlacın fazlalıkları atılıyor demişti. Ben sabah aksam kullanıyorum
esraa2401 ozden2 bende sadece akşam kullanıyorum ama benimde ilk etapta o şekilde geliyordu , gebe kaldıktan sonra rengi kahverengimsi geliyor ilaç akıntısı bittikten sonra olmuyor, sağlıkla kucağımıza alalım inşallahhh💖❤️❤️