damder Bir hafta önce kan verdiğimde hCG 308 çıktı şimdi de yaptigimda 443 çıktı sizce iyi yükselmiş mi
myangelson damder 1 hafta önce kan verdiyseniz eğer çok az bir artış olmuş. 2 gün sonra tekrar aynı yerde kan verin
loyabloomm damder 2 gün sonra bile 600den fazla olması gerekirdi sizin 1 hafta sonraki sonucunuz çok düşük. İsterseniz bi doktora görünün tekrar beta verip.
damder myangelson 443 hCGBügün çıktı bu beş hafta iki güne uyumlu değil ama ben bebeğimin beş hafta iki gün değil de üç hafta dört haftalık olduğunu düşünüyorum o kadar büyük olduğunu düşünmüyorum sadece 443 H CG3 haftalık veya dört haftalığına uygun değil mi
myangelson damder hafta değil önemli olan betanin düzgün artışı sizin betaniz da 1 haftaya göre az artmış en az 1261 falan olması gerekiyordu. Dediğim gibi 2 gün sonra aynı yerde tekrar kan verin
damder İki gün sonra vermeyi düşünüyorum iki gün sonra verdiğimde şu an 443 ya 600 ve 800 arası olması gerekiyormuş
niiloyy damder 600 değil 2 katı yükselmesi gerekiyor.1 hafta önce verdiğiniz kana göre betanız çok az artmış 2 kanı da aynı hastanede mi verdiniz
dilekmom6 damder 2 gün sonra yine özel hastanede kan ver. Farklı yerlerde kan vermek de etkiler ama 1 haftaya göre çok az artmış. Yine de sen kan ver. Artış az olursa sağlıklı bir gebelik değildir tahminen. İnşallah güzel haberler getirirsin bize de.