blnmyld Demiralpmoms Form kısmındaki 3 çizgiye bas oradan foto yükleye bas fotoğrafı siteye yükle linki kopyala buraya yapıştır at canım
Bereninannesi Demiralpmoms Canımız Annemiz,Forum ana sayfada soldaki üç çizgiden “Resim Yükle” kutucuğundan yükleyebilir veya https://mutluresim.com adresine fotoğrafınızı yükleyip “Kopyala” kısmından bağlantıyı alarak yorum olarak paylaşabilirsiniz.
annelik132 Demiralpmoms bence var gözün aydın testin varsa sabah ilk idrar ilede yap bence daha net cıkar 🤗
Alara6161 Demiralpmoms bnmki böyle çıktığında 6 haftalık gebeydim iki gebeliğimde de böyleydi hatta ikisinide 6.haftada öğrendim şuan üçüncüyüde böyle öğrendim yine 6.haftada
Demiralpmoms beybimom_ korkuyorum kan vermeye ☺️ biraz daha beklesem mi ay napcagımı şaşırdım uzun zamandır ıstıyorduk
anneyim01 Demiralpmoms Dualrında bana da yer ver güzelim 1 bucuk sene oldu benim de olmuyor 2. bebeği istyoruz Allah herkeze nasip etsin .
Demiralpmoms anneyim01 Rabbim isteyen dileyen herkese en hayırlı sekılde nasip etsin inşallah canım. Bizde 1,5 yıldır istiyorduk hatta adet olmayı beklıyordum doktora randevu almak için
anneyim01 Demiralpmoms Amin canım Allah raxı olsun Vakti gelmeden olmuyor demkki 🤰🏼 Sağlıklı biraeklde Bebğini al kucagına inşAllah 🌸