Kahyaasena decembermum sağ alt kismi bacak bolgesi üstte çıkıntı olunca erkek diye yorumluyorum üstte her hangi çıkıntı göremediğim için kız diye söyledim
aysevrm decembermum yani devlet tahmin yapmaz mı acaba ben çok merak ediyorum tabi hayırlısı olsun inşallah ama heyecanım geçmiyor daha önce bir kaybım var
decembermum aysevrm canım rica et bakalım ne kaybedersin iyi biriyse söyler değilse çemkirir sen az çok doktorun tavrından anlarsın kişiliğini
decembermum seymgncer 🤣 ay millet yazıp soruyor nasıl yazmim kimisi post açıp ortadan kayboluyor bende öyle anlaşılırım diye korktum 🤣
kaanmoomm decembermum tahmin etme yöntemim var kime baktıysam doğru çıktı bir kaç bilemediğim nadir oldu
aynuruzun12 kaanmoomm ya doktor erkek demıstı acaba kız kesınmıdır cunku bende sdırı erkek hıssedıyorum
aynuruzun12 kaanmoomm böylede erkek olarak duruyor bende bır kav sayfaya ıcretlı baktırmıstım onlarda erkek dedı burda herkes erkek dedı doktorda perinatolojı %80 erkek dedı 12 hafta erken dıye bende merak edıyorım
decembermum baharr61 doktora sordum benim tahminim kız dedi sonra yaklaştırdı eminim kız dedi sonuçta buradakiler de bacak arasını görmüyor ama duruştan keseden tahmin ediyorlar ve yıllardır bu işi yapıyorlar ilk kızımı da doktor 12 haftalıkken tahminde bulundu