twobabymomm temmuzonbir aç giderseniz bebek oynamiyor pozisyonu değişmezse bebek belki görünmez cinsiyeti. Karnınız tok gidin.
cuteregina temmuzonbir kan vermeyecekseniz niye aç gidesinizki bilakis yerseniz çocuk hareketli oluyor özellikle çikolata ve kuruyemiş
gizemiaaa temmuzonbir kahvaltınızı yapın hafif bir şeylerle doktorun yanına girmeden hemen önce de bi kahve için veya çikolata yiyin kıpır kıpır oluyor ☺️
temmuzonbir cuteregina kan vermicem ikili test istedi ama yaptırmamaya karar verdik görüntü net olmayabiliyor tok gidince dedi de bi kaç kişi kafam karıştı ☺️
temmuzonbir gizemiaaa öyle mi ya çok teşekkür ederim akşamdan çantama koyarım çikolatayı unutmayım ☺️💓
songul_203 temmuzonbir sağlıcakla doğsun inşallah 🥰 ben kendimkinide kız hissediyorum şu sıralar kızı çok duyuyorum etrafımda 2 tane daha hamile var onlarınki de kız 🤭
zeyzeynur temmuzonbir tok git canım ben aç gittim hareket etmiyodu bebiş yok bi de öğleydi ya midemin bulanacağı tuttu o gün yarın yine gidicem ben de sabah gidicem ama tok gitmeye çalışıcam bakalım
temmuzonbir zeyzeynur tok gittim gitmeden 15 dk önce çikolata yedim öyle bi hareketliydi ki anlatamam size 😀💓
zeyzeynur temmuzonbir ben de öyle yapıcam benimki hareketli değildi doktor hatta baya sakin olacağa benziyo demişti ama ben aç olduğumu söylememiştim😂
temmuzonbir songul_203 çok teşekkür ederim sizinde rabbim gönlünüze göre versin sağlıkla gelsin inşAllah 💓☺️