erkekannesi1_ Karanlıkta uyumayı sevip gözü kapanmadan uyumayan bebeği için uyku bandı kullanan varmı
Deleted33000 erkekannesi1_ bebeklere uyku bandı olmaz bence canım onun yerine ben ilk iki çocuğuma kafasının üzerinden esarbimi gözüne doğru orterdim oda karanlık yapar bebek dönüyorsa odayı hafif karanlık yapılması daha iyi olur ama göz bandıyla bebekler gece gündüz ayrımını da yapamaz bence
miracsevim erkekannesi1_ bebeğin yüzüne bir şey konulup örtülmesini tasvip etmiyorum açıkçası. Odayı karartıp loş yapabilirsin en sağlıklısı. Yapamayacağın bir yerdeysende yattığı yerin üstünü kapatabilirsin bişeylerle
erkekannesi1_ Deleted33000 gece gündüz ayrımında sıkıntımız yok şimdiye kadar hep ince müslin ile örttüm ama ister istemez yüzünü kapatınca endişeleniyorum belki öyle birşey varsa alırım diye düşünmüştüm 😅
Deleted33000 erkekannesi1_ kaç aylıktı kuzum bebeğin zaten dönüyorsa durdurmaz zaten bişeyi benim oğlan battaniye bile ötmüyor üstüne sabaha kadar kaç defa üzerini orterim anında açar
erkekannesi1_ Deleted33000 3 bucuk aylık birde yan asla yatmıyor hep sırt üstü yatıyor uyurken kusar nefes alamaz diye aklım gidiyor napıcam bilemiyorum 😔
Deleted33000 erkekannesi1_ yan yatır sırtına destek koy canım çok sırt üstü yatarsa kafa yapısı arkadan düz olur ona da dikkat et yakında dönmeye başlar zaten bebiş
sibel3329 Doğduğundan beri karartma perde kullanıyorum. 7 yaşına geldi. Hala odasında ki fonları kapatıp odayı zifiri karanlık yapıyorum. Uyku bandı yerine koyu renkli perde dene bence 😊
Havin49_ erkekannesi1_ ışığı kapatmak gözüne ince bi tülbent atmak daha mantıklı göz bandı bana mantıklı gelmedi