benhabibeguler Bende mide yanmasindan ağlardım… Doktorum pantpas diye bir ilaç verdi mide koruyucu, şükürler olsun ki ne yanma ne bişey kaldı şiddetle öneririm.. doktorunuza sorup alın,ben tek çözümü onda buldum sukrettim
su1903 hediyedaghan Gaviscon şurup, uyurken rahatsız ediyorsa çift yastık, yatma saatinin çok oncesinde akşam 7 ye kadar yemek yemek cozumdu geçmişler olsun 🙏 birde bebek karında duruşu da etkiliyor bebek başı mideme baskı yapiyordu duruşu değişince rahat etmiştim.
hediyedaghan su1903 benimki ayaklar mide kısmında yani tam doğum pozisyonunda minik ayaklarıyla da tekmelemeyi çok seviyor beyefendi 😌😌
burcuo hediyedaghan Yanma halinde pek bir şey iyi gelmedi bana açıkçası, hafifletse de tamamen geçmiyor asla. O yüzden yediklerimi düzenlemek daha rahatlattı. Geçmiş olsun
hediyedaghan danla2711 süt bende işe yaramdı soda da artık yeterki geçsin 10 dk rahat olayım diye içiyorum 😩
Ozgebtn hediyedaghan akşam 6-7 den sonra sadece su için hiç birşey yemeyin yatmadan gaviscon için bende baya fayda etmişti benimde aşırı yanmam oluyor çünkü
lina_erva hediyedaghan Ay benimle aynı dutumda olmana sevindim yanlız olduğumu sanıyordum 😂💙 Yapacak bişey yok bence sanır 🫰🏻
ilknuryvz Tahinli muz ve soğuk süt işe yarıyor. Çok baharatlı salçalı yemekler yerseniz ve yemekten sonra yatar pozisyon uzanırsanız mideniz yanar. Yemek yedikten sonra yarım saat dik oturun. Uyurken de yatağınızı biraz yüksek tutun bu sayede mideniz yanmaz reflü gibi ekşiyip yukarı da gelmez. Yeşil elma da iyi geliyor.