hediyedaghan Haftaya geldim Allah için söyleyin mide yanmasıyla nasıl baş ediyorsunuz ya ben gece yarısı bile uykumdan kalkıyorum mide yanması yüzünden ya inanın gırtlak kısmı yanar mı ya cayır cayır yanıyor yardımmmmmmmmmmm!!!!!!!!!!
bsrelif hediyedaghan Aşkım çok tuhaf olucak belki ama bana çikolatalı süt çok fayda etti 🙏🏼🙏🏼 Gaviscondan 2 yemek kaşığı al bide ondan sonra mmmisss. Bi çikolatalı sütü dene kesinlikle
breeze92 hediyedaghan soğuk süt içmiştim ve günde 1 havuç soyup yedim çok işe yaramıştı. Ama her gün yiceksiniz düzenli olarak. Midenin şifasıymış meğer.
erismis hediyedaghan bana doktorum rennie duo süspansiyon vermişti mide yanması oldukça içiyordum ve çok işe yarıyordu şuan öyle bi sıkıntım yok ama çok işe yarıyor özellikle geceleri uykumdan uyanıyordum kafama dikiyordum 🤣
hediyedaghan allyslife ya bana hiç faydası yok kaç kutu bitirdim bilmiyorum inan ki o anlık geçiyor 10 dk sonra tekrar başlıyor
hediyedaghan breeze92 soğuk sütten çok fayda göremedim ya ama tekrar denerim artık içim dışıma çıkacak 😩
hediyedaghan allyslife normla gaviskolden bi farkı var mı peki şimdi baktım internetten de senin söylediğin pembe ben mavi olanını kullanıyorum
erismis hediyedaghan doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz uygun görürse gerçekten çok işe yarıyor benim çok uzun zamandır olmuyor
neznaz787gmailcom hediyedaghan benimde boğazıma kadar gelip gidiyor sürekli boyle bendede gaviscon şurup var denemedim ama gidip geldiği icin soda içiyorum biraz iniyor gittikçe tamamen gelirse diye korkuyom aksine midede reflu var yaa 🥴🥴
hediyedaghan neznaz787gmailcom soda hiç faydası yok artık 20. Haftada hadi biraz etki ediyordu şimdi aslaaaaa😳