ruveyda14 Boş gebelik çıktı bayramdan sonra gel anestezi kan alsın fln dediler ama bir şey olmaz dediler boş olduğu için karın ağrım ve hafif kanama oluyor zaten üç hafta bilmeyerek geçirdim sıkıntı olmaz değil mi
dualinam edaun07 canım kanaman nasıldı çok özür dilerim ama bende leke geliyor sadece böyle rengl gibi değilim hatta pede hiç gelmiyor peçeteye sildigimde geliyor
edaun07 dualinam kürtaj olmadan önce kanama kahveye yakın kırmızı olmuştu 1,2 gün sürdü ve geçmişti sancım felan yoktu canım silince ara ara leke geliyordu
dualinam edaun07 bende Salı günü oldum kürtaj ama leke leke geliyor öyle rengl gibi değil çok özür dilerim peçeteye silince geçiyor onda da az normal deniliyor ama ilk defa başıma geldi normal mi acaba
edaun07 dualinam normal benimde ilk gün geldi biraz sonra leke leke gelmişti dün akşam kırmızı şekilde bir kanama geldi ve bugün sadece leke geldi
dualinam edaun07 ilk defa başıma geldi Salı günü oldum bugün cumartesi günü ama çok az denilecek kadar leke ben rengl gibi olur zannetmiştim böyle olunca korktum internetten baltım ama normal deniliyor