Minigimkizim hic korkma canım rıskı warsa hiç bir şey olmaz benm kanamam göre düşmesi gerekti çok sukur ewet erken doğdu 7 aylık 8den bir hafta almıştı ama fok şükür şimdi iyi vevyanimda 8 aylık olduk masalhh ikinciye hamileyim ve bundada kanamam war ve doktora girmedim şöle gitmedim 3 gün önce gitmiştim gayet iyi sağlıklı bir bebek dendi kendimi çok yormuştum ona bagliorm sadece o gün kanamam oldu çok şükür şimdi iyiyim kanamamda yok allahım rıskı olduktan sonra hiç birşey önüne gecmio emin ol 21 haftalikta düşüyüm oldu bak ondada hiç kanamam yoktu ve bir damla pembe kan görmüştüm rahmim açılmış normal doğum yaptım ve onu kaybettim rıskı yokmuş hiç isyan etmedim allahım nasip etti çok sukur hepsine tedaviyle kaldım şimdiki ve oğlum tedawisi oldu ewet erken hamile kaldım ama iyikide oldu kendiliğinden oldu allahım sanada nasip etsin hiç korkma kafanada takma ilaçlarını kullan progestan vermiştir büyük ihtimal aksatma kullan cnm allaha sigin bise olurmu korkusuyla yasama ben taktımda 7 aylık doğum yaptım belki takmasam vaktinde gelckti hiç takma sakin ol bol su tüket kanamam kesilir en iyi şey şu kb uzun oldu belki yardımcı olabilirim die yazdım cnn