bayem Kızlar Kars’ta açılan özel hastanede kadın doğuma muayene gidip memnun olan var mı yeni bir hastane olduğu için tereddütteym
merveyldzz bayem ben gizem hanıma gidiyordum. Ama artik doğumu burda düşündüğüm için araştırma hastanesinde Gülnur hanım var ona da gidiyorum. Siz kime gidiyorsunuz
bayem merveyldzz bende araştırma Hastanesi’nde ülkü hanım var ona gidiyorum siz kaç haftalıksiniz bende doğumu burda düşünüyorum o yüzden ya özel hastane yada araştırma Hastanesi’nde olacak inşallah bı aksilik cikmazsa
dil_n merveyldzz Merhaba Haziran’da Gizem Hocaya randevu aldım bende memnun musunuz acaba ? Kars’ın yerlisi geneli Tuncay Hocaya gidiyormuş da merak ettim
merveyldzz dil_n ben çok memnunum. Kesinlikle tavsiye ederim. Sadece o doğum yaptırmadığı için bir de hastaneye gitmeye başladım. Tuncay bey de iyidir ama bence gizem hanım
dil_n merveyldzz Gizem hoca instada doğumların Erzurum Buhara yaptırdığını yazmıştı Teşekkür ederim bu arada
bayem merveyldzz maşallah zamanında sağlıkla gelir inşallah bebiş benim bir arkadaşım burda araştırma da yaptı çok memnunuz dedi özel odada tutmuştu sanırsam öyle bir imkanda var.
bayem merveyldzz doktoru araştırmada Samet beydi. Doğumdan sonra odada annesi ve eşi yanındayıdi hatta küçük bir kızı vardı oda sürekli annesinin yanındaydi
merveyldzz dil_n evet onu bana da söylemişti. Ama Erzuruma gidip gelmek çok zor. Bir de oraya gidecek olsam kesinlikle Metin hocayı tercih ederim. İlk doğumumu o yaptirdi çok memnun kaldım