GizemCengiz birdirbir canim burdan nasil konuldugunu bilmiyorum instagramdan eklersen atabilirim. gizemcengiizz kullanici adim.
GizemCengiz Kbradmrdg ben arastirdigimi sanmisim heralde bikac guzel yorum okudugumu hatirliyorum reklamdi belkide
Mavis72 GizemCengiz bende aynı sayfadan bütün set sipariş ettim ama çokta güzel geldi rengi göründüğü gibiydi kumaşı çok iyiydi
GizemCengiz Mavis72 ne zaman siparis ettiniz acaba enflasyonla mucadele diye indirim yapmislar sozde kaliteyi mi dusurduler acaba
Hnfvndk GizemCengiz hamılelıgın rahat zamanında en azından sadece onu dıkebılcek kadar dıkıs kursuna gıdılmesını tavsıye ederım. Hem kendi emegın 🤗
Mavis72 GizemCengiz çok olmadı bende indirimde aldım değiştiğini sanmıyorum ve sayfadada bisürü memnuniyet mesajları paylaşılmış size neden öyle denk geldi ki
GizemCengiz Mavis72 valla bilmiyorum neden oyle denk geldi ama isin en aci tarafi cevap verilmemesi ve engel yemem. İlgilenmis olsalar cozulemeyecek bir sey yok ortada ama parami aldim is bitti kafasi hos olmadi pek
deletedmom832 GizemCengiz arkadasım bana babynestim diye bi sayfa önermişti oraya bak istersen n11 de falanda komple set satılıyor oralar daha güvenli geliyor bana hemde daha ucuz kredi kartına taksit imkanıda sunuyor hem alanların ürün yorumları da mevcutt 🙃
GizemCengiz deletedmom832 almadan once bilseydim keske canim. Trendbaby de hosuma gitti almamis olsam ordan alirdim
mcansum GizemCengiz bende almıştım evet iki haftada ancak geldi iki ayı geçti bi sorun yaşamadım şahsen
Feyzaask GizemCengiz GizemCengiz aynı sayfadan ben aldım sadece yatagını ve çok beyendim kulaklı olan degil mi ? Ve birebir aynısı geldi size nasıl böyle yapıldı anlamadım ayıp etmişler
Nazkayra GizemCengiz canim o 9 parca set olandan aldim ben ama instagram sayfasindan degil www.babynest.com.tr dem aldim.ve cok memnunum tertemiz ve cok guzel geldi