annelik132 cancan1cccc günde bir iki defa gelıyorsa sıkıntı yok dıyorlar ama kırmızı renk ve kan pırtılısı gibi gelirse sıkıntı doktora gidilmesi gerek
annelik132 cancan1cccc kızımında iki gün sürdü günde bir defa olmustu bu hamileliğimdede bir gün sürdü bir defa oldu
cancan1cccc annelik132 kırmızı veya pıhtı şeklinde değil kahverengi leke 3-4 gündür ara ara geliyor sürekli moralim bozuldu açıkçası
annelik132 cancan1cccc bozulmasın iyi düşün iyi olsun test yaptınızmı yada kan verdinizmi adetinize kaç gün var
nidaahmet cancan1cccc benim 8 gün sürdü sürekli değil ama lavaboya gittiğimde gün içinde 4 5 defa kahverengi lekelenme görüyordum doktora içim rahat etmedi gittim bi sıkıntı yoktu içinizi rahat tutun kırmızı parlak olmadığı sürece Allah’ın izniyle bi sorun yoktur içiniz rahat etmiyorsa hastaneye de gidebilirsiniz
mevcut Benim 1 hafta sürmüştü neredeyse ve pembeydi araştırdığıma göre 1-2 gün sürer diyorlar ama benim sürdü bebekte de hiç problem yoktu bence çok bireysel bir durum sürebilir yani
m_omm_y Benim kırmızı gelmişti en başta 5 gün kadar da sürdü. Ama sonlara doğru kahverengiye dönmüştü.