Dilekkk 37 haftada bebeğinizin kilo ve boyu nasıl bayanlar.sizler nasılsınız ağrınız sancınız var mı?
Gizemhakan Dilekkk Biz bugün 37 olduk kizimla perşembe günü çatı muayenemiz var.. o zaman öğrenicem kilosunu en son bi hafta önce gittim 2710 gram dedi gayet iyi dedi kilosuna doğuma kadar 3u geçer dedi. Ağrılarım arttı bel ağrım kaşık ağrım. Ve kasılmalar sıklaştı bakalim..🙈🤔
Alinmavi Dilekkk 37+2 deyiz dun 2773 gramdi. Valla hic doguracak gibi degilim. Arada bel agrim kasik agrim olsa da az bisey oluyor. Alistim artik hic tepki bile vermiyorum.
dilarasrbst Dilekkk Aslında sata göre 37 haftalık olduk 36.haftamda gittigimde doktor 2 hafta geri dedi plesanta yaşlanmış dedi. simdiye kadar haftasi haftasina uygun giderken ne oldu birden bilmiyorum kilosu 2435. Iri bir bebek olmayacak boyle kucuk gidecek dedi. 1 haftadir dusunup duruyorum kotu bir sey olursa diye 😢
Sinemeliz Ben şuan 36+3 üm canım 36. Haftada gittiğimde kızım 2.751 di🙏🏽🙏🏽Saglıkla kucagımıza alalaım ıns
YaseminBatrk Sinemeliz aynı gündeyiz bizde bugün 36+3 üz 36 da gittiğimde bebeğim 2800 dü . Sizin tahmini Doğum ne zamma acaba bebeğiniz döndü mü
Gizemhakan Sinemeliz sağol canım amin insallah yok benim bacaklarim değilde belim fena bide kızımı artik bayaa aşağıda hissediyorum sanki her hareketinde cikicakmis gibi canımı yakıyo baya 🙈
Sinemeliz Gizemhakan aynenn canım benımde öle bel kasık agrısı hatta bugun biraz ara ara sancım oldu korktum bende
EliFurkan Bizde 37+5 olduk ☺ dün kontrolumuz vardi 3100 gr olmus oglum, dogana kadar 3500 olacak herhalde 😅 rutin kasık bel agrilari var ama sanci hiç yok maalesef 😕
Gmznr39 Bende 37+0 oldum bugün 36+4 te gittiğimde doktora oğluşum 3400 gr dı . Sanırım biraz iri gidiyoruz normal istiyorum lakin doktorum çatı muayenesını yapınca buna karar vericez dedi 🤔
bade8 Gmznr39 aceba bebeğinizin baş cevresi ölçüm değerini biliyor musunuz? Benimki de 37.hafta ama biraz önden gidiyor ve baş cevresi 9.5. 10 ü geçerse sezeryan olur dedi doktor iri bebeklerin geneli mi böyle aceba?
Dilekkk @Gmznr39 bizde biraz iri gidiyoruz doğuma kadar 4 kg geçer diyo ve normal olur diyor doktorum ama hayırlısı bakalım vajinaya baskı artıyo yürüyemiyorum bazen sizde de var mı.bel ve kasık agrısı da acabası☺
Gmznr39 Dilekkk bana da yürümek ve oturmak zor oluyor genelde sol tarafıma yatarak zaman geçiriyorum ama böyle de heryerim uyuşuyor ☹ Bir kolayını bulamadım vallahi
Sinemeliz YaseminBatrk canım benim bebek yaklasık 2 aydır bas asagı normal dogum pozısyonunda subat sonuna dgru dedi işte normal dogum oldugu ıcın beklicez🙏🏽🙏🏽😘
bade8 Gmznr39 eğer ölçüm değerlerini gösteren kağıdı veriyorsa size de doktorunuz ordan BDP değerine bakabilirsiniz
Dilekkk @Alinmavi bizde 37+1 olduk ama aşağıya baskı çok oluyo ayakta duramıyorum pek zaman desen o hiç geçmiyo☺
Dilekkk @bade8 bizimde 39 haftalığa uyumlu kafası ama normal olur dedi doktor gelişimide 38 haftalığa uyumlu
bade8 Dilekkk benimde aynen 39 a uyumlu. Sanırım sezeryan kolay geliyor bu doktorlara. Neyse insallah normal olur sıkıntı çıkmadan.
Asafff Bizde 37+1 olduk kilomuz 3218 gr boyunuzda 48 cm yaklaşık dedi tam ölçrmiyotlar benim minik biraz yaramaz🤣 yürüyemiyorum altta Ağrı belde agrım çok fazla sancılarım oluyor nst de ama açıklık yok doktorum da 20 gün verdi sezeryan için