ayse81_ devletin makinaları hiç güzel değil. Devlette çok baştan salma bakıyorlar. Bir de bebek bacak arasını açmamışsa ilk de görmemişlerse ondan kız demiş olabilirler. Belki şu anda bacak arasını açık görmüştür. Ondan erkek demiştir ya aslında devlete gidince kız deyince ben bacak arasını görmek istiyorum. Ya da erkek deyince ben bacak arasını görmek istiyorum. Demek gerekiyor aslında. Eğer çok merak ediyorsanız bir özele gidin. Baktırın. Ben hiç devlete sormadım çünkü ben ilk çocuğumda devlete sorduğumda benim bebeğim on yedi haftalıktı. Ben doktorum sen ne yapacaksın cinsiyeti alacağım bidon bir zıbın sanki ne alacaksın eşin çalışıyor. Bugün bile doğuma bir gün bile kalsa öğrenirsen gidip her şeyini alabilirsin falan dedi bana. Ya ben de bir daha sormadım hiç ondan sonra özele gittim. Özelde öğrendim. Özelde ondört artı iki haftalıkken öğrendim. Zaten ben kendim de gördüm bacak arasını sonra da zaten yirmibir haftalıkken devlette perinatolojide söylediler bana.bizim buradaki hastane yeni açılmış devlet Hastanesi makinaları iyi ama yine de söylemiyorlar. Cinsiyeti çok merak ettiğim için ikinci çocuğumda. On üç artı altı haftalıkken özele gittim. Yüzde seksen oran verildi bana. Emin olmadığım için. Birkaç gün araya girdi on dört artı. Üç haftalık kendim. Yine başka bir özel başka bir doktora gittim. Da 100 100 oran verdi, değişmez dedi. Baktım bu sefer de gittin yine cinsiyeti farklı söylediler falan. Özele git öğren ama şey de diyebilirsin bacak arasına. Ben görmek istiyorum diyebilirsin aslında doktora.