aframoms13 kurkmantosuzmadonna daha anlatacak cıkar benden biraz düşünürsem 🤣 annemin teyze kızı vardı misafirliğe gitmiştik aç mısınız yemek yapayımmı dedi markarna yapmıs. Yanında havuc salatası yapayımmı dedi olur dedik. Havucu rendelemiş koymuştu sadece yağ mağ yok dkdkd kolu altın doluydu
BKZ Hemen anlatıyorum kullandığı kağıt havlu prçeteleri yıkayıp kurutup tekrar kullanıyordu ve akşamdan kalan çayı süzüp yıkayıp tekrar demliyordu Allah rahmet etsin öldü şimdi kötü bişe de demeyeyim :)
aframoms13 BKZ ay onu benim annemle babam yapıyordu çaydan tiksinmiştim. Çay hemen dökülürmü kurut kullan demişti babam anneme. 1 kilo çay kaç tl olabilir ya? 1 hafta aynı çayı içtiklerini bilirim öğğğğ
gizemiaaa Alya05 bu arada ben de öyle yapıyorum ama cimrilikle alakam yok bunun çok normal olduğunu düşünüyorum bulaşık makinesine falan o şekilde sıkıyorum bulaşıkların üzerineelim çok açık bir insanım hatta eşim bazen kızıyor🤣
Alya05 gizemiaaa 😁😁😁 tabi olabilir şimdi insan kimsenin içini bilemez hani Cimrilikten mi yapıyor farklı mı yapıyor normalde teyzem cimri değil Allah var şimdi hani onu biliyorum ama o çamaşır suyu meselesi öyle olmuştu
eminaas kurkmantosuzmadonna ben görmedim de ,ablamın eltisinin kızı bir aileye gelin gitmişti o anlatmış, çay yapıyoruz ya demini atmıyorlarmış kurutup tekrar çay yapıyorlarmış bunun üstüne diğerleri bana basit geliyor artık .
who kurkmantosuzmadonna ben de katı sabun kullanıyorum sıvı sabun sevmediğim için. Ayrıca bunda iğrenecek bir şey yok sabun o:)
kurkmantosuzmadonna who bana sağlıklı gelmiyor ya. Yani ellerinin kiri, mikrobu o sabunda birikiyor. E onlar bir sonraki yıkayanın eline geçiyor.
who kurkmantosuzmadonna ben sıvı sabundan çok huylanıyorum ya.. durulayıp kurulayıp tekrar durulayıp tekrar kuruluyorum bazen dayanamayıp tekrar durulıyorum ellerim yapış yapıl hissettiriyo:( bi de hijyenik olarak sıkıntı yok sabun o, bakteri birikmiyor:)
minosannecik_2minis kurkmantosuzmadonna halamın kocası emekli olduktan sonra baya bi süre evden çıkmamış psikolojisi bozulmuş bi gün babannemlere gittik köye bizim enişteyi pijamasıyla gördüm akşama kadar aynı pijama bir gün iki gün üç gün derken 1 hafta orda kaldık adam bir kez bile değişmedi üstünü Halama dedim ki adamın üstüne kalıp bağladı şu pijama napim kızım sabah kalkıyo nasılsa akşam bidaha giycem diyo çıkartmıyo bugün 15 gün oldu başını yıkamadı emekli olunca maaş yetmeyecek diye adam kafayı yedi sabun pahalı su faturası yüksek diye diye ondan gizli yıkanıp giyiniyoruz demişti hâlâ daha aynı 😖😵💫🤐