kurkmantosuzmadonna Duyduğunuz, gördüğünüz cimrilik hikayeleri var mı kızlar ? İlginç olanlar var mı merak ediyorum ? Benim bir tanıdığım var. Lavaboya sıvı sabun yerine katı sabun koyuyorlar ve herkes o bir sabunla elini yıkıyordu. Sıvı sabun çabuk bitiyormuş. 🤢
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna benim kaynanam öyle yapıyor katı sabun koyuyor o sabun hep el izi oluyor yemek artığı oluyor 🤢🤢 Bir hafta aynı iç çamaşır giyen insan tanıyorum ben neymiş sürekli yıkamak israfmış🤢
tahamommy kurkmantosuzmadonna benim de bir tanıdığım köye ev yapmıştı sadece 4 tane yemek tabağı almıştı 2 kendileri 2 de misafir gelirse diye 😆😆 1 kişi fazla gelirse avcunda yicekti herhalde
kurkmantosuzmadonna demirrleydi_ neee ? Of her gün değiştirmeye rağmen enfeksiyondan kurtulamayan biz.
demirrleydi_ kurkmantosuzmadonna aynen ya hiç mi enfeksiyon kapmıyor belki kapıyorda umrunda olmuyor bide kokar ya 😒
097 kurkmantosuzmadonna ben ev için el havlusu istedim diye kaynanam çorap stoğu yaptı (havluya bir yıldır sıra gelmiyor )
097 kurkmantosuzmadonna eşim ayda bir geliyordu eve alışveriş yapacağı zaman sürekli çorap istiyordu eldiven eşofman falan mutfak için alışveriş bunlardan dolayı sıra benim havluya gelmiyordu
HakanKemal kurkmantosuzmadonna teyzem herkesin yediği tereyağı vardı kahvaltılık bitmek üzere üstünde ekmek kırıntıları reçel damlaları vardı dibine kadar koydu sofraya zaten o yüzden kimsenin evinde yemek yiyemedim ilk kızımda hamileyken aştım bu durumu tarihi geçse de atmazdı bitmesi lazım yenisini alması için