24+5 de suyum geldi sandık apar topar hastaneye gittik doktor kontol amaçlı vajinadan baktı rahim ağzın kapalı suyun gelmiş olamaz ama sızıntı vardır belki ped koyup 24 saat bekleyelim kontrol edelim dedi bu işlemi yaparken rahim ağzında bir pembelik görüyorum dedi simdi bunu görüp smer testi yapmazsam olmaz her ihtimale karşı alalım dedi yaptırdık bugün çıktı. Bu testi yapan nöbetçi doktordu sonrasında diğer gün kendi doktoruna mutlaka gözük bur baksın dedi oda karnımdan baktı suyun gelmiş olsa azalma olurdu gayet iyi dedi smer testin de çıktıktan sonra ona da bakalım dedi oda bugün çıktı tekrar gittik. Doktorum rahim ağzında bir sorun var ama ne tam bilemiyorum bunun icin bir takım testler var kolkospi yapılıp gerekirse biyopsi yapılır dedi biyopsi de doğum sonrasında dedi daha 3 ayım var. Bunu erteleme gerekirse bugün git bir jinekoloji onkoloji ye bir baksın değerlendirme yapsın dedi. 1 hazirana randevu aldık bakalım ne olucak. Yaşayan var mı bu durumu. Çok korkuyorum 1 kızım var 2.5 yaşında beni onlardan eksik etmesin rabbim. Bana dua edin ne olur