sedaelsev3 Detaylı ultrason kız bebek böbrek genişlemesi 3,8 mm 19+4 sınırda ama paralı testleri öneriyorlar 😢
sevalzyk sedaelsev3 korkma canım banada dediler ama 26 27 haftaalrda duzeliyo dediler benimki şuan düzeldi inşallahh sağ salim kucağına alirsin
endlesslove1 sedaelsev3 bana da aynısını dediler doktor düzeliyor dedi korkma dedi oğlumda da vardı doğumdan bir süre sonra düzeldi
Havin49_ sedaelsev3 bana gebeyken böbrekte genişleme var va denmedi ama bebeğimde şuan böbrek genişlemesi var ama doktor geçer diyor
gizemturgutt sedaelsev3 benim de kız bebeğim var en başından beri doktorum böbreğinin birinde genişlik var diyordu zaten 23 haftamda detaylı ultrasona gittiğimde de çıktı zaten ama doktor çok önemli bir şey olmadığını ve doğduktan sonra düzeleceğini söyledi
sedaelsev3 sevalzyk diğer hersey normal kalp beyin sadece bu sınırda bile değil 3,8 mm tek başına down sendrom belirtisi olur mu korkuyor insan
sedaelsev3 Havin49_ cok sagolun içim rahatladı önemli bisey değil ozaman tedavisi de vardır elbet geçmese de
gizemturgutt sedaelsev3 ben şuan 31 haftalığım 26 haftalıkken gittiğim de 5.4 olarak ölçtü doktorum ama 10 mm kadar normal dedi