ayse81_ aysenur_27_27 yaaa çok sevindim gözün aydın,ben de 15+4 ün geçen gittiğimde kız dedi şimdi erkeğe benziyor dedi ama net değilmiş iki hafta sonra net diyecekmiş kafam karıştı🥹ve gönlümden kız geçiyor
seymgncer aysenur_27_27 ay bu mesajı görmeden fotoya baktım kız diye yorum yapacaktım bi baktım yazmışsın 😂
ayse81_ aysenur_27_27 gittiğim doktor ultrason vermiyor artık o da canımı sıkıyor ama 13+5 haftalıkkenki görüntü var canım benziyor mu bilmiyorum 🥹
ayse81_ aysenur_27_27 ya böyle iyi insanlar iyi ki var 🩷sondaki görüntüye çok benziyor inşallah benim de bir kızım olur böyle yaptığım için de kendime kızıyorum önemli olan sağlıklı olması ama içimden hala kız geçiyor 🥹
aysenur_27_27 ayse81_ Hiç kızma kendine benimde bi kızım var ve bu hamilelikte de kız istedim Rabbim nasip etti. İnşaAllah seninde kızın olur :) Ama içime kız doğdu bakalım ne olacak ne zaman belli olacak?
ayse81_ aysenur_27_27 inşallah canım ben de hala kız hissediyorum umarım doğrudur 🥹iki hafta sonra net diyecekmiş ama ben detaylı oltrason için özele gideceğim 4 hafta sonra o zaman kesin belli olur inşallah🌸
ElifZehr benihttps://mutluresim.com/images/2026/05/22/XcnSci.jpgm benimkinde bakar Mısınız ya kizalarr 🌸
ayse81_ seymgncer doktor geçen gittiğimde kıza benziyor dedi bu hafta erkeğe benziyor dedi ve iki hafta sonra kesinleşirmiş🥹
seymgncer ayse81_ rabbim hayırlı evlat versin sağlıkla doğsun insallah bende gebelik düşünüyorum banada dua edin 🙏🏻:)
aysenur_27_27 seymgncer Rabbim sana da nasip eylesin canım gönlünden geçeni nasip etsin canım :) Asla canını sıkma olmazsa benim bebeğim olmazdı
ayse81_ seymgncer Rabbim en doğru zamanda sana da gönlüne göre bir bebiş nasip etsin inşallah sana çok dua edeceğim🫶🏻🌸
seymgncer aysenur_27_27 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin insallah hayırlı evlat olsun 🙏🏻